Şok İddia! Ezgi Mola 'Masumlar Apartmanı'ndan Ayrılıyor mu?

Umarım yalan bir haberdir Ezgisiz bir Masumlar Apartmanı düşünemiyorum ya :(

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Eeee o da giderse bu dizi nasıl devam edecek aylar önce de gideceği haberleri yayılmıştı ama yalan haber çıktı ihtimal vermiyorum ama her şey olabilir zamanında TRT Mühürlü Gülleri bile toplumun örfnve adetlerine aykırı ahlakını bozuyor diye kaldırmış buna hiç şaşırmam:)
ilk defa duydum o diziyi. konusu neydi ki ?

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
YouTube de bölümleri var 3 hayat kadını yaptığı işi bırakıp bir kasabaya yerleşip kendilerine sıfırdan bir hayat çiziyorlar bunu anlatıyor yani yeni hayatlarını ama gel gör ki toplumun ahlakını bozuyor oluyor dizi :)
gerçekten çok enteresan bir durum. konusu bence gayet güzel ve sil baştan hayatların kurgulanabilir olduğunu gösteren bir yapıdaymış ama o dönemde ki trt yönetimi 3 hayat kadını kısmından sonrasını namahrem günaha girmeyelim diye okumamış galiba :D bir de atv de çok eskiden uçurum diye bir dizi vardı o da aynı zihinden baya tepki yemişti diye hatıurlıyorum.

• Beğendim
Geçen duyduğum bi bilgiye göre trt sesini fazla çıkaranlara temizlik yapacağını söylemiş kaynak kim diyecek olursanız işte onu söyleyemem tabii o kişi işinden olur yani sadece bana söyledi

• İlginç
Reactions: Gizmen and Angelica
Geçen duyduğum bi bilgiye göre trt sesini fazla çıkaranlara temizlik yapacağını söylemiş kaynak kim diyecek olursanız işte onu söyleyemem tabii o kişi işinden olur yani sadece bana söyledi
o zaman sil baştan tüm osmanlı tarihini uyarlasınlar. onlar da rahat etsin bu çerçevenin dışında kalacak olan kaliteli oyuncular da.

• Güldürdün
Reactions: NES
gerçekten çok enteresan bir durum. konusu bence gayet güzel ve sil baştan hayatların kurgulanabilir olduğunu gösteren bir yapıdaymış ama o dönemde ki trt yönetimi 3 hayat kadını kısmından sonrasını namahrem günaha girmeyelim diye okumamış galiba :D bir de atv de çok eskiden uçurum diye bir dizi vardı o da aynı zihinden baya tepki yemişti diye hatıurlıyorum.
Bu dizi bildiğim kadarıyla halk tarafından yadırganmamış başa gelenler yadırgamış diziyi dizi de müstencen bir şey de yok gayet güzeldi:)

• Beğendim
Bu dizi bildiğim kadarıyla halk tarafından yadırganmamış başa gelenler yadırgamış diziyi dizi de müstencen bir şey de yok gayet güzeldi:)
hep öyle oluyor ki zaten. mesela Muhteşem Yüzyılda da baştakiler fişeklediği için halk ayaklanmıştı hatırlıyor musun :D kaç bölüm bu dediğin dizi belki bakabilirim

• Beğendim
hep öyle oluyor ki zaten. mesela Muhteşem Yüzyılda da baştakiler fişeklediği için halk ayaklanmıştı hatırlıyor musun :D kaç bölüm bu dediğin dizi belki bakabilirim
31 bölüm seveceğinizden eminim ben tekrarına kaç kez baktım diziyi yarı da kestiler ama tekrarını hep verdiler işte maalesef bir final bölümü yok😉

• Beğendim