Şok İddia! Ezgi Mola 'Masumlar Apartmanı'ndan Ayrılıyor mu?

Böyle bir şeyi yapamazlar, izleyiciden büyük tepki alırlar. Ezgi Mola benim duruşunu, tavrını çok beğendiğim sanatçılardan birisi. Toplumun sesi oluyor birçok konuda. Eğer ki böyle bir durum gerçekten varsa Ogm Pictures diziyi başka kanala taşısın, TRT 'ye boyun eğmesin.

• Beğendim
Reactions: Gizmen and Angelica
Böyle bir şeyi yapamazlar, izleyiciden büyük tepki alırlar. Ezgi Mola benim duruşunu, tavrını çok beğendiğim sanatçılardan birisi. Toplumun sesi oluyor birçok konuda. Eğer ki böyle bir durum gerçekten varsa Ogm Pictures diziyi başka kanala taşısın, TRT 'ye boyun eğmesin.
TV8'e transfer olsun işte Gülben'den sonra Safiye de Kırmızı Oda'ya kanal engeli olmadan rahat rahat gelir. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Ben Star'ın ilk talip olacağını düşünüyorum eğer iddialar gerçekse. Çok da yakışır.

Herkes niye transfer konusunu açmış ki Onur Güvenatam'ı “oyuncu çıkarıldı hemen diziyi başka kanala transfer edeyim” kafasında biri mi zannediyorsunuz. :A Çok vizyonlu biri olduğunu zannetmiyorum açıkçası. :A

Herkes niye transfer konusunu açmış ki Onur Güvenatam'ı “oyuncu çıkarıldı hemen diziyi başka kanala transfer edeyim” kafasında biri mi zannediyorsunuz. :A Çok vizyonlu biri olduğunu zannetmiyorum açıkçası. :A
O kadar da değil. :A Kendisi akıllı bir adam ve Ezgi Mola olmadan dizinin yürümeyeceğinin de farkındadır o yüzden böyle büyük bir kayba göz yummaz. Ama zaten diziden çıkma, transfer vs. olayların gerçekleşme ihtimali milyonda bir olduğu için fazla kurcalamaya gerek yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür