O nerden benim kankam oluyormuş? Diziyi izlediğini bile senden duyuyorum, haberim yoktu.Anladın sen ben adını anmam 🙋🏻♀️
O nerden benim kankam oluyormuş? Diziyi izlediğini bile senden duyuyorum, haberim yoktu.Anladın sen ben adını anmam 🙋🏻♀️
Tam kimmiş o diye soracaktım öğrendim diğer mesajınla.Aslında biri daha vardı ama..... @Özgür
Aranız çok iyiydiO nerden benim kankam oluyormuş? Diziyi izlediğini bile senden duyuyorum, haberim yoktu.
Benle çok iyi değildi hatta son zamanlarda bozuktu. Emrecan ile arası çok iyiydi onun.Aranız çok iyiydi
Yalan haber olduğunu düşünüyorum, eğer gerçekse ve trt-muhaliflik sebebindense Onur G. mutlaka diziyi transfer ettirir.@offensive Yorumunu merak ediyorum.
TV8'e transfer olsun işte Gülben'den sonra Safiye de Kırmızı Oda'ya kanal engeli olmadan rahat rahat gelir.Böyle bir şeyi yapamazlar, izleyiciden büyük tepki alırlar. Ezgi Mola benim duruşunu, tavrını çok beğendiğim sanatçılardan birisi. Toplumun sesi oluyor birçok konuda. Eğer ki böyle bir durum gerçekten varsa Ogm Pictures diziyi başka kanala taşısın, TRT 'ye boyun eğmesin.
Gelsin gelsin bekleriz . Zaten transfer ihtimali olursa en büyük aday Tv8 olur. Acun kaçırmaz bu fırsatı, Onur Güvenatam 'da ilk Tv8' in kapısını çalacaktır .TV8'e transfer olsun işte Gülben'den sonra Safiye de Kırmızı Oda'ya kanal engeli olmadan rahat rahat gelir.
Evet çok iyiydi kişiselini bilen varsa bana versin @kerem biliyosan söyleBenle çok iyi değildi hatta son zamanlarda bozuktu. Emrecan ile arası çok iyiydi onun.
O kadar da değil. Kendisi akıllı bir adam ve Ezgi Mola olmadan dizinin yürümeyeceğinin de farkındadır o yüzden böyle büyük bir kayba göz yummaz. Ama zaten diziden çıkma, transfer vs. olayların gerçekleşme ihtimali milyonda bir olduğu için fazla kurcalamaya gerek yok.Herkes niye transfer konusunu açmış ki Onur Güvenatam'ı “oyuncu çıkarıldı hemen diziyi başka kanala transfer edeyim” kafasında biri mi zannediyorsunuz. Çok vizyonlu biri olduğunu zannetmiyorum açıkçası.
Neyi?Evet çok iyiydi kişiselini bilen varsa bana versin @kerem biliyosan söyle
Irmak diye birini tanımıyorum.Irmağın kişisel hesabını
Umutun hesabını istiyorum sendenIrmak diye birini tanımıyorum.
Neden ben?Umutun hesabını istiyorum senden
Başka isteyecek kimsem yokNeden ben?
Ben ne alaka o zaman?Başka isteyecek kimsem yok