Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Sanmıyorum düşüreceğini çünkü ne yaptığını bilen biri görüyorum izlerken maçları.

BJK'nin hamleler kritik olacak. Teixeira ve Luuk de Jong'u alırlarsa sıkıntı. 15-16 sezonu reenkarne olmaz umarım. :A
Önceki teknik direktörler zamanında, teknik direktörler teknik direktör değildi, o yüzden göze batmıyordu. Şimdi tam teslim Vitor Pereira'ya, bu yüzden fazlasıyla rahat bir şekilde ele aldı mevzuyu. :D

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
1628278915302.png

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Takım o kadar umut vermiyor ki herhalde en son 17-18 sezonunda zaten Aykut varken şampiyon olamayız kafasında olduğum için maç izlemezken bu kadar heyecansızdım.

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Kendisi de emin olamıyor bakın. :A

Caner'i gönderdik şimdi tamamdır, yerine de Burak Kapacak geldi gibi bir şey oldu. Kanat bek olarak göreceğiz muhtemelen. Bir yandan da riskli olabilir o mevki için ama bilemedim. :D
Bizde gençler tutmuyor genelde. Görüyoruz Merih Demiral'ı mesela. O yüzden Burak Kapacak bizde tutmasa bile başka takımda tutup, milli takıma kadar yükselecektir. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961