HeisenBerg
Favori Üye
Fener durağan diye öyle. Geçen sezon bir kamyon adam alınca bu seneye bir şey kalmadı.Bize son dakika gelecek büyük ihtimalle biz alışkınız Bu sene genel bir transferde sessizlik var.
Fener durağan diye öyle. Geçen sezon bir kamyon adam alınca bu seneye bir şey kalmadı.Bize son dakika gelecek büyük ihtimalle biz alışkınız Bu sene genel bir transferde sessizlik var.
Bence genel piyasa öyleydi dünya kupasında olabilir o bitince biraz hareketlendi Sizin bu sene transfer yerine kadro dışı var galiba kaç tane olduFener durağan diye öyle. Geçen sezon bir kamyon adam alınca bu seneye bir şey kalmadı.
Kadroda kırk kişi olduğu için çok normal. Bir tabur adam var Allah hocaya sabır versin.Bence genel piyasa öyleydi dünya kupasında olabilir o bitince biraz hareketlendi Sizin bu sene transfer yerine kadro dışı var galiba kaç tane oldu
Ama bence Sadık işi yanlıştı. Yedekte her türlü Türk fena olmazdıKadroda kırk kişi olduğu için çok normal. Bir tabur adam var Allah hocaya sabır versin.
Vardır hocanın bir bildiği.Ama bence Sadık işi yanlıştı. Yedekte her türlü Türk fena olmazdı
Önceki teknik direktörler zamanında, teknik direktörler teknik direktör değildi, o yüzden göze batmıyordu. Şimdi tam teslim Vitor Pereira'ya, bu yüzden fazlasıyla rahat bir şekilde ele aldı mevzuyu.Sanmıyorum düşüreceğini çünkü ne yaptığını bilen biri görüyorum izlerken maçları.
BJK'nin hamleler kritik olacak. Teixeira ve Luuk de Jong'u alırlarsa sıkıntı. 15-16 sezonu reenkarne olmaz umarım.
Oyuncu zorla geldi diye bir söylenti var maalesefEkli dosyayı görüntüle 106932
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Bordeaux'la anlaşmıştı, sonradan ne olduysa Fenerbahçe ile anlaştı.Oyuncu zorla geldi diye bir söylenti var maalesef
Buradan yazacağına konusunu açsaydın ya orada yorumlardık.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Hem üşeniyorum konu açmaya, hem de konu açmaya değecek büyüklükte bir oyuncu değil.Buradan yazacağına konusunu açsaydın ya orada yorumlardık.
Bursaspor'da oynuyorken izlediğim bir oyuncuydu. Bu sözlerini 2-3 sene sonra hatırlatırım bak.Hem üşeniyorum konu açmaya, hem de konu açmaya değecek büyüklükte bir oyuncu değil.
Buradan yorumlayalım, boş ver.
E sen açsaydın ya madem, bu tarz konuları genelde hep sen açardın.Bursaspor'da oynuyorken izlediğim bir oyuncuydu. Bu sözlerini 2-3 sene sonra hatırlatırım bak.
Barış Alıcı gibi olmasın da.E sen açsaydın ya madem, bu tarz konuları genelde hep sen açardın.
İlerleyen yıllarda değerlenir elbette ama ben şu an için konuşuyorum.
Kendisi de emin olamıyor bakın.Barış Alıcı gibi olmasın da.
Bizde gençler tutmuyor genelde. Görüyoruz Merih Demiral'ı mesela. O yüzden Burak Kapacak bizde tutmasa bile başka takımda tutup, milli takıma kadar yükselecektir.Kendisi de emin olamıyor bakın.
Caner'i gönderdik şimdi tamamdır, yerine de Burak Kapacak geldi gibi bir şey oldu. Kanat bek olarak göreceğiz muhtemelen. Bir yandan da riskli olabilir o mevki için ama bilemedim.