Seni sevmiyoruz.Kıskandım. Ben sunucu olunca anca @serhatt'la fingirdeşsin. 😡
Güllü'lere alerjim vardı zaten, tam isabet.Seni sevmiyoruz.
Çünkü beni çekemiyor yalnızca, kıskanıyor beni.
Keşke... Çok tatlı olurdum böylelikle.Niye yaşlandı zaar @xemrexxx senin için pörsümüş diyolla
360 derece dönünce başlangıç noktasına geri gelmiş oluyorsun yalnız. 180 demek istedin.360 dermişim Rakipsizim zaten overratedlar kazanıyor ne yazık ki 😭
Neyinde gözü varki?Çünkü beni çekemiyor yalnızca, kıskanıyor beni.
Şimdi ekşi misinKeşke... Çok tatlı olurdum böylelikle.
------
360 derece dönünce başlangıç noktasına geri gelmiş oluyorsun yalnız. 180 demek istedin.
Aman kalıplaşmış bir söz değil miydi o ya, yanlış hatırlıyor da olabilirim neyse Hem beni bu konudan vurmaya çalışma matematik en iyi olduğum dersKeşke... Çok tatlı olurdum böylelikle.
------
360 derece dönünce başlangıç noktasına geri gelmiş oluyorsun yalnız. 180 demek istedin.
Valla herkes süper şarkı çıkartıyor.Herkese eksi 5 verecem hareldeBu haftaki şarkımız GORA'yla özdeşleşen ve MFÖ'nün 2006 çıkışlı AGU albümünün en sevilen şarkılarından biri: "Olduramadım"
Hayatındaki zincirleri bir türlü birleştiremeyenlere gelsin...
0.27 - 1.30
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Sen niye sürekli beni stalklıyorsun?Aman kalıplaşmış bir söz değil miydi o ya, yanlış hatırlıyor da olabilirim neyse Hem beni bu konudan vurmaya çalışma matematik en iyi olduğum ders
Ekli dosyayı görüntüle 106922
Sen onu bunu bırak da demin ne buldum
Gülmek istedim ama ağzım felç geçirdi. Bir daha olmasın.Şimdi ekşi misin
Seni mi stalkladık be, haberlere bakıyorum tek tek sıra bundaydı Hem tek bir kişiyi stalklamak kötü ve senin gibi mesaj sayısı iyi olan profilleri stalklamak çok zor oluyorSen niye sürekli beni stalklıyorsun?
Matematik en iyi olduğun konuysa en kötüsünü düşünemiyorum.Aman kalıplaşmış bir söz değil miydi o ya, yanlış hatırlıyor da olabilirim neyse Hem beni bu konudan vurmaya çalışma matematik en iyi olduğum ders
Ekli dosyayı görüntüle 106922
Sen onu bunu bırak da demin ne buldum
Bu haftaki şarkımız GORA'yla özdeşleşen ve MFÖ'nün 2006 çıkışlı AGU albümünün en sevilen şarkılarından biri: "Olduramadım"
Hayatındaki zincirleri bir türlü birleştiremeyenlere gelsin...
0.27 - 1.30
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Süper şarkı sıfırrecap: 0:00-1:32
Tuğba Yurt bu hafta Geliyo Geliyo diyor. herkese başarılar diliyorum 🤗
=" @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Eski haberleri niye takip ediyorsun?Seni mi stalkladık be, haberlere bakıyorum tek tek sıra bundaydı Hem tek bir kişiyi stalklamak kötü ve senin gibi mesaj sayısı iyi olan profilleri stalklamak çok zor oluyor
Ve tabi ki en iyi deyince kötünün iyisi sandı Matematiğim cidden iyi, kalıplaşmış bir lafı yanlış anlayıp düşünmeden yazdım diye kötü olmuyoruk sonuçtaMatematik en iyi olduğun konuysa en kötüsünü düşünemiyorum.