Ben attım da sen kendine güveniyor musun falan filan yazdın ya işte, bunak
Kaç yaşında kiBen attım da sen kendine güveniyor musun falan filan yazdın ya işte, bunak
Tamam be yanlış yazmışım 37 olacakHadi be atma
Yine şarkı değiştirirsin diye şey ettim.Ben attım da sen kendine güveniyor musun falan filan yazdın ya işte, bunak
@Emre Ozansoy çok ballıymış.Hep yanlış zamanda sunuyorsun
Çember daralıyor. İkili elemelerde asıl bombalar gelecek.Valla güzel ya ama puanlar her hafta düşünce ve güzel şarkılar gelince zorlanıyorum puan vermekte
Dün gece full buradaydı, beni kırmadı. @eskiciYine şarkı değiştirirsin diye şey ettim.
@Emre Ozansoy çok ballıymış.
Çember daralıyor. İkili elemelerde asıl bombalar gelecek.
Hadi be atma
Sunucuya gelen ardı ardına iftiralar bitmiyordu. Tabii ki @Çiğdem gibi 18'ime yeni girdim.Tamam be yanlış yazmışım 37 olacak
Yok şimdilik şarkılarım belli, onlarla devam edicem değiştirmesi zorYine şarkı değiştirirsin diye şey ettim.
@Emre Ozansoy çok ballıymış.
Çember daralıyor. İkili elemelerde asıl bombalar gelecek.
Bu hafta da olur bence burada.Kıskandım. Ben sunucu olunca anca @serhatt'la fingirdeşsin. 😡
Bi' tanesiyle aşırı zorlanacaksın kerem demişti dersin. @phoebebuffay gibi.Yok şimdilik şarkılarım belli, onlarla devam edicem değiştirmesi zor
@xemrexxx gibi iftiralar kimse atamaz ufalda cebime gir @slhttnmtlSunucuya gelen ardı ardına iftiralar bitmiyordu. Tabii ki @Çiğdem gibi 18'ime yeni girdim.
Aman varıyım da zorlanıyım boşver 6 hafta geldik zaten bir yerlereBi' tanesiyle aşırı zorlanacaksın kerem demişti dersin. @phoebebuffay gibi.
Oradan bakınca kaç duruyorum?Ufal da cebime gir hem @Çiğdem senin yazdığının 6 katı yaşında
@serhatt dışında kimseyle uğraşmıyor artık.@xemrexxx gibi iftiralar kimse atamaz ufalda cebime gir @slhttnmtl
Niye yaşlandı zaar @xemrexxx senin için pörsümüş diyolla
37 duruyorsun ve 37 yaşındasın 😡