Ben attım da sen kendine güveniyor musun falan filan yazdın ya işte, bunak
Kaç yaşında kiBen attım da sen kendine güveniyor musun falan filan yazdın ya işte, bunak![]()
Tamam be yanlış yazmışım 37 olacakHadi be atma![]()
Yine şarkı değiştirirsin diye şey ettim.Ben attım da sen kendine güveniyor musun falan filan yazdın ya işte, bunak![]()
@Emre Ozansoy çok ballıymış.Hep yanlış zamanda sunuyorsun![]()
Çember daralıyor. İkili elemelerde asıl bombalar gelecek.Valla güzel yaama puanlar her hafta düşünce ve güzel şarkılar gelince zorlanıyorum puan vermekte
![]()
Dün gece full buradaydı, beni kırmadı.Yine şarkı değiştirirsin diye şey ettim.
@Emre Ozansoy çok ballıymış.
Çember daralıyor. İkili elemelerde asıl bombalar gelecek.![]()
Hadi be atma![]()
Sunucuya gelen ardı ardına iftiralar bitmiyordu. Tabii ki @Çiğdem gibi 18'ime yeni girdim.Tamam be yanlış yazmışım 37 olacak![]()
Yok şimdilik şarkılarım belli, onlarla devam edicem değiştirmesi zorYine şarkı değiştirirsin diye şey ettim.
@Emre Ozansoy çok ballıymış.
Çember daralıyor. İkili elemelerde asıl bombalar gelecek.![]()
Bu hafta da olur bence burada.Kıskandım. Ben sunucu olunca anca @serhatt'la fingirdeşsin. 😡
Bi' tanesiyle aşırı zorlanacaksın kerem demişti dersin. @phoebebuffay gibi.Yok şimdilik şarkılarım belli, onlarla devam edicem değiştirmesi zor![]()
@xemrexxx gibi iftiralar kimse atamazSunucuya gelen ardı ardına iftiralar bitmiyordu. Tabii ki @Çiğdem gibi 18'ime yeni girdim.![]()
Aman varıyım da zorlanıyım boşverBi' tanesiyle aşırı zorlanacaksın kerem demişti dersin. @phoebebuffay gibi.![]()
37 duruyorsun ve 37 yaşındasın 😡