Bugün bana attığın kazıktan önce oylarımı kullanmıştım dua et@Mircan Saye çok teşekkürler![]()
Bugün bana attığın kazıktan önce oylarımı kullanmıştım dua et@Mircan Saye çok teşekkürler![]()
Üzgünüm 🙁@Mircan Saye adını görünce direkt en alta iniyorum zaten, yine şaşırtmadın.![]()
Arkana yaslan ve beni izleİyi o zaman.Akşam boyunca güzel bir performans bekliyorum özel jüri olarak.
![]()
Değerlendirmeye artık bunları da alırsın herhaldeBugün bana attığın kazıktan önce oylarımı kullanmıştım dua et![]()
Bu da iyi.@Angelica'nın oyları:
15.Merve Özbey-Kül
14.Candan Erçetin-Onlar Yanlış biliyor
13.Edis -An
12.MFÖ-Sakın gelme
11.İzel-Bir Dilek Tut
10.Tuğba Yurt - Güç Bende Artık
9.Hadise - Prenses
8.Tarkan - Bir Oluruzz Yolunda
7.Yeni Türkü - Çember
6.Serdar Ortaç-Gitme
5.Pinhani-Seni Bana Anlatırlar
4.Teoman - Gönülçelen
3.Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez
2.Model - Buzdan Şato
1.maNga - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Sana hep tam puan vermem lazım o zamanDeğerlendirmeye artık bunları da alırsın herhalde![]()
10 puan az değil şimdi.@kerem Öncelikle puanına teşekkür ederim. Canın sağolsun senin düşüncendir,saygı duyarım kardeşim benim.
@Emre Ozansoy Harika bir puan; teşekkürler abicim.❤️
Niye biz?Sen, yardımcı sunucun ve jüri başkanlarından bana gelebilecek vr teşekkürlük tek puan tam olan
------
Me![]()
Rock grupları finale gidecekler bu gidişle.@Emre Ozansoy teşekkürler.![]()
Teoman anca bu kadar oluyor. Dinliyorum, ama pek güzel gelmiyor şarkıları. Üzgünüm.İlk 3'le son 3 aşağı yukarı yer değiştirse daha doğru bir liste olacakmıs.![]()
Her hafta tam puan veriyorum, bu gece nazar boncuğu olsun.Thank's kero ama Teoman'ın yılların eskitemedigi klasiklerinden biri olduğu için Gönülçelene tam puan beklerdim... @kerem
Puana değil yorumuna dedim Keremcim10 puan az değil şimdi.
Niye biz?
Rock grupları finale gidecekler bu gidişle.![]()
Sen nerdesin10 puan az değil şimdi.
Niye biz?
E elin mi koparSana hep tam puan vermem lazım o zaman![]()
Çünkü siz aynı puandan 100 tane verebiliyorsunuz10 puan az değil şimdi.
Niye biz?
Bu da iyi.
Biz bize yeterizAçıklamaya erken mi başladık biz, kimse yok.![]()
Yavaş git birazAçıklamaya erken mi başladık biz, kimse yok.![]()
Doğru aslında.Biz bize yeteriz![]()