Sunucumuz
@kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz!
15p) Model (Bu şarkıya sadece BA-YI-LI-YO-RUM.)
15p) Mor ve Ötesi (Çıktığında yine Spotify listemde en çok dinlediğim şarkılardan biriydi, Model'den sonra en iyi şarkı bence.)
15p) maNga (Yalan ve Fly to Stay Alive'ı tercih ederdim ama çok başarılı bir cover kesinlikle.
)
15p) İzel (Çok erken kullanılmış ama farklı bir taktiğe başvurdun diye tahmin ediyorum. Son iki haftadır çok iyi gidiyorsun.)
12p) MFÖ (Hepsi daha güzel söylüyor sanırım.
)
12p) Hadise (Güzel şarkı. Evlilik programlarında harcanmasaydı keşke.
)
12p) Teoman (Geçen haftaki şarkıdan iyi değil ama yine zamanında severek dinlediğim şarkılar arasında.
10p) Serdar Ortaç (Fena değil, Serdar'ın sesinden nefret ederim ama şarkı güzel.
)
10p) Tuğba Yurt (Gülşen'e özenmiş.
İlk kez dinledim ve beğendim.
)
10p) Candan Erçetin (Pek beğenemedim bu hafta. İlk hafta kullanılması gereken bir şarkı imiş.)
8p) Merve Özbey (Çıktığında beğenmemiştim ama dinleyinceeh işte dedirtti.
)
8p) Pinhani (Kavak Yelleri'ni izledim ama bu şarkıyı pek hatırlayamadım nedense.
)
8p) Edis (İlk kez dinledim ve beğenmedim.
5p) Yeni Türkü (Hiç beğenmedim.
)
5p) Tarkan (Sadece bu şarkı değil, bu tarz şarkıları topyekün beğenemiyorum. Milli şarkılar bana çok yapmacık geliyor. Yasaklanmalı kesinlikle.
)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem