Ben bir yaptığımı bir daha yapmamBu espriyi @eskici bile yapmıyor, yapsa bile bir iki yapıp bırakıyor. Sen tabii yaşlandığın için üst üste yapıyorsun.
Bu bence gayet iyiBu üçüncü kullanıcı adım, hiç mi okumadın o uzun uzun cümlelerimi?
Böyle iyi, kalsın. Bir yılı geçti artık, alışın.
@eskici espiri yapmaya çalısıyor çünkü ben değil
Cevabını vermiş zaten.Ben bir yaptığımı bir daha yapmam
Kara Kartal yapabilirsin bak kullanıcı adını, çok iyi olur, değiştirmek istersen tabii.Bu bence gayet iyi
Bir ara sende @eskici gibi olmaya çalısıyordunCevabını vermiş zaten.
Kara Kartal yapabilirsin bak kullanıcı adını, çok iyi olur, değiştirmek istersen tabii.
Yok bence bu ad forumda beni biraz farklı kılan nadir şeylerden o yüzden değiştirmeyeceğimCevabını vermiş zaten.
Kara Kartal yapabilirsin bak kullanıcı adını, çok iyi olur, değiştirmek istersen tabii.
Keşke Leicester City 4. olsaydı. Rezil olacağız ŞL'de ve taraftarların büyük bir çoğunluğu hayal aleminde olduğu için bunun farkında değil. Alex Texeira'nın, Ghezzal'ın falan ŞL için yeterli olacağını zannediyorlar.
Gitmek önemli başarılı olamasak bile çok rezillik olacağımızı sanmıyorumKeşke Leicester City 4. olsaydı. Rezil olacağız ŞL'de ve taraftarların büyük bir çoğunluğu hayal aleminde olduğu için bunun farkında değil. Alex Texeira'nın, Ghezzal'ın falan ŞL için yeterli olacağını zannediyorlar.
Analiz... Tespit...Saptama...
Teixeira kağıt üstünde iyi isim ama adam son maçına 10 ay önce çıkmış. O form bulana kadar tepeden uzak kalmamanız gerekiyor. Yine de bana sorarsan bir kaleci, iki stoper, yedek sağ bek, on numara ve sağ açık lazım.Teixerira geldi. Ghezzal da geliyor. Bir forvet bir de stoper bulursak iyi bir transfer dönemi geçirdik diyebilirim.
Ya sorsan ben de yazarım daha ama bizim yönetimi kulübü düşününce bu kadarı bana yetiyor. Biz zaten yavaş yavaş form tutarız geçen sene de öyle şampiyonlar ligine vurmazsa fazla bu durum iyi. Lig fazla sorun olmaz. Bir de Teixerira zaten iyi olsa bize gelmezdiTeixeira kağıt üstünde iyi isim ama adam son maçına 10 ay önce çıkmış. O form bulana kadar tepeden uzak kalmamanız gerekiyor. Yine de bana sorarsan bir kaleci, iki stoper, yedek sağ bek, on numara ve sağ açık lazım.
3 aydır uğraştıkları adamları yeni transfer edebildiler, ne mutluyum ne de mutsuz. 3-5 kuruşun hesabını yapacak kadar acınacak haldeyse kulüp bu da benim sorunum değil çünkü fanatik değilim. Tutacak, destekleyecek takım çok. Hatta 1 tanesi hazır bile.@Gerekli24 geçen yönetime saydırıyordu. Muhtemelen gelen bu hamlelerle mutlu olmuştur, aynı şekilde @DarkLegenD de.
Adana Demirspor taraftarı olacak arkadaşlar @DarkLegenD, dağılalım. Beşiktaş'ı bırakıyor.3 aydır uğraştıkları adamları yeni transfer edebildiler, ne mutluyum ne de mutsuz. 3-5 kuruşun hesabını yapacak kadar acınacak haldeyse kulüp bu da benim sorunum değil çünkü fanatik değilim. Tutacak, destekleyecek takım çok. Hatta 1 tanesi hazır bile.
Ben Sergenciyim ve olmak da zorundayım. Şu noktada güvenebileceğimiz tek adam. Umarım ŞL kuraları sonrası kendini kovdurtmaya çalışmaz.
Yönetime ne ara öyle saydırdım aslında ben bu hamlelerle mutlu olmam bile aslında yönetimde çok bir şey beklemem hâlâ stoper ve forvet yok bunlar olmazsa yönetime saydırırım@Gerekli24 geçen yönetime saydırıyordu. Muhtemelen gelen bu hamlelerle mutlu olmuştur, aynı şekilde @DarkLegenD de.
Yönetime ne ara öyle saydırdım aslında ben bu hamlelerle mutlu olmam bile aslında yönetimde çok bir şey beklemem hâlâ stoper ve forvet yok bunlar olmazsa yönetime saydırırım
@DarkLegenD istediğin zaman gidebilirsin sana zaten güvenmiyorum