Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

Eğer teknik olarak mümkünse:

Beşiktaş
PSG
Manchester City
Atalanta

istiyorum Şampiyonlar Ligi'nde... Maksat İstanbul'a bu kadar yıldızın gelmesi...
"-40 averaj istiyorum" de işte, niyetini belli et... :T:

Atalanta hariç diğer ikisi mümkün diye biliyorum.

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Twitter'da "#BeinsportİptalBeşiktaşlı" diye bir etiket trend olmuş. Fenerbahçe yapınca, Fenerbahçe direnince dünyanın lafını edenlerden birisi de Beşiktaş taraftarıydı. :D

1628776346857.png

Twitter'da "#BeinsportİptalBeşiktaşlı" diye bir etiket trend olmuş. Fenerbahçe yapınca, Fenerbahçe direnince dünyanın lafını edenlerden birisi de Beşiktaş taraftarıydı. :D

Ekli dosyayı görüntüle 107247
Ne olmuş ki şimdi. Twitter'daki taraftarların yüzde 90'nın beyni olduğunu düşünmüyorum. Çoğu maximum bilmem ne zekası yazıp durmaktan başka bir şey yapmıyor. İlkokul çocukları gibi tartışmalar var.

Ne olmuş ki şimdi. Twitter'daki taraftarların yüzde 90'nın beyni olduğunu düşünmüyorum. Çoğu maximum bilmem ne zekası yazıp durmaktan başka bir şey yapmıyor. İlkokul çocukları gibi tartışmalar var.
Bizim tepkimiz yayıncı kuruluşun Fenerbahçe karşısında tarafsızlığını koruyamaması ya da öyle bir izlenim vermesi de diyebiliriz buna. Sizin tepkiniz Bülent Yıldırım'ın yayıncı kuruluşta yer alıp almaması. Bu tepkiler sonucu zaten Bülent Yıldırım yer almaz muhtemelen.

Bizim tepkimiz yayıncı kuruluşun Fenerbahçe karşısında tarafsızlığını koruyamaması ya da öyle bir izlenim vermesi de diyebiliriz buna. Sizin tepkiniz Bülent Yıldırım'ın yayıncı kuruluşta yer alıp almaması. Bu tepkiler sonucu zaten Bülent Yıldırım yer almaz muhtemelen.
İki taraftarın da tepkisi benzer gibi. Bülent Yıldırım Beşiktaş'la olayı haricinde de başarılı bir hakem olduğunu düşünmüyorum. Aslında Bein bu tepkiyi tahmin ediyordur bence Bülent Yıldırım yer alır.

İki taraftarın da tepkisi benzer gibi. Bülent Yıldırım Beşiktaş'la olayı haricinde de başarılı bir hakem olduğunu düşünmüyorum. Aslında Bein bu tepkiyi tahmin ediyordur bence Bülent Yıldırım yer alır.
Gerçi tepki gelip geçici olduğu düşünebilir, unutulur gider diye düşünülebilir. Bu yüzden yer alması sakıncalı bir durum olmaz. Yer alsa bile mümkün olduğunca izlenmeyen bir programın içerisinde yer almalı. Göze batarsa sıkıntı.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Gerçi tepki gelip geçici olduğu düşünebilir, unutulur gider diye düşünülebilir. Bu yüzden yer alması sakıncalı bir durum olmaz. Yer alsa bile mümkün olduğunca izlenmeyen bir programın içerisinde yer almalı. Göze batarsa sıkıntı.
Bence hakem yorumu için aldılar. TRT'de Bünyamin Gezer gibi başka hakem de bulabilirlerdi o ayrı.

• Beğendim
Reactions: Araf
Evet Deniz Çoban vardı o yeni sezon da var mı belki onun yerine gelmiştir. Normal yorumcu niyetiyle geldiyse Bülent Yıldırım bence saçma.
Ahmet Çakar ile Erman Toroğlu'nu getirsinler, bomba ikili olarak reyting patlaması yaşatırlar kanala, hatta kimse de itiraz edemez. :A

Ben bu adamları da aslında hiç sevmiyorum kişilik ve yorum olarak ama reyting için getirilecek bir numaralı adamlar.
Ciddiye almadığın zaman eğlenceli isimler, doğru tespitler de yapabiliyorlar ama tabii kişiliklerine bakmamak lazım yorumculuk konusunda, yoksa ikisi de izlenemez.

• Beğendim
Max 8taş zekası ehuhehuheu xd xd

20210802_003713.jpg

• Güldürdün
Ciddiye almadığın zaman eğlenceli isimler, doğru tespitler de yapabiliyorlar ama tabii kişiliklerine bakmamak lazım yorumculuk konusunda, yoksa ikisi de izlenemez.
Evet yanılıyorlar sonra bir şey doğru çıkınca demiştim oluyor. Komedi için ben de bakıyorum bazen YouTube'dan özellikle Beyaz Futbol videolarına.

• Beğendim
Çıkan haberlere göre Beşiktaş, Chelsea'nın Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi'yi transfer etmek üzere.

@Gerekli24, @DarkLegenD ve diğer Beşiktaş taraftarları.
Bu haberleri son bir kaç gündür duyuyorum ama her geçen gün daha ciddileşiyor biraz soru işaretim var ama başarısız olduğu lig premier lig burada iş yapma ihtimali bence kesinlikle var.

• Beğendim