Emre Ozansoy
Moderatör
Ne zaman yapmıştın ki sezon finalini?Kaç ay önce Sezon Finali yaptırdım
Ne zaman yapmıştın ki sezon finalini?Kaç ay önce Sezon Finali yaptırdım
1 Mayıs işçiler bayramı @Emre OzansoyNe zaman yapmıştın ki sezon finalini?
Bebek’in Arka sokaklarda yaşayıp yaşamadığını öğrenene kadar biraz değişik konular olacak Bebeğin ölüp ölmeyeceği belli değil bu konu biraz uzun olabilir @Dosi @Emre Ozansoy @eskiciBaya olmuş o zaman. 😱
Engin'in bebeği mi @pompyBebek’in Arka sokaklarda yaşayıp yaşamadığını öğrenene kadar biraz değişik konular olacak Bebeğin ölüp ölmeyeceği belli değil bu konu biraz uzun olabilir @Dosi @Emre Ozansoy
Yeni sezonda evet bende bebek için öyle bir senaryo yazdım bebek Aycan’da kalır diye düşünüyordum Ferhat’ın eline geçmesi kötü oldu @Emre OzansoyEngin'in bebeği mi @pompy
Evet, kötü oldu Ferhat'ın eline geçmesi.Yeni sezonda evet bende bebek için öyle bir senaryo yazdım bebek Aycan’da kalır diye düşünüyordum Ferhat’ın eline geçmesi kötü oldu @Emre Ozansoy
Madem bebeği kaçırcaksın Ferhat’ı neden ihbar ediyorsun @Emre OzansoyEvet, kötü oldu Ferhat'ın eline geçmesi.Yeni sezonda ne olacak acaba.
Halkın Polisi 377.Bölüm Fragmanı
Aşı görünür Aşı olmayanlara gelen kanunlar Aşı olan aşı olmayanlarla evliyse boşanacak
Zombi çetesi lideri kim Halkın Polisi 16.Sezonuyla Pazartesi günü Yenisuda
@Dosi @eskici @Çiğdem @Tolstoyevski @serhatt @eskici @Emre Ozansoy @serhatt
Arka sokaklar rıza baba ölünce bu dizide @pompy ölünce biticek sanırımMerakla bekliyoruz reyiz![]()
Kabine toplantısı var Sinovac olanlar sınırlama yaparlar mı bilmiyorum
bizim aşı daha güvenli sağlıklıKabine toplantısı var Sinovac olanlar sınırlama yaparlar mı bilmiyorum
Arka Sokaklar biterse bu dizi de biter
Reyiz yapar
Televizyona bir dizisi bence olur ilerde @pompy öyle bişiler söylüyorduReyiz yapar![]()
Bu ikili birleşirse ortaya ne çıkar merak ediyorumTelevizyona bir dizisi bence olur ilerde @pompy öyle bişiler söylüyordu@batuhankaralar Sahne yazıyordu elma dizisine ikisi birleşsin
![]()
Virüste neymişBu ikili birleşirse ortaya ne çıkar merak ediyorum![]()