Denklem Problemi Haftaya Sezon Finali yapıyor 17.Bölümde Final yaptıracaktım Tutunca devam dedim @slhttnmtlBekliyoruz
Denklem Problemi Haftaya Sezon Finali yapıyor 17.Bölümde Final yaptıracaktım Tutunca devam dedim @slhttnmtlBekliyoruz
Aman televizyonda bol bol görüyoruz örneklerini, iyi yapmışsınDenklem Problemi Sezon Finali yapıyor 17.Bölümde Final yaptıracaktım Tutunca devam dedim @slhttnmtl
Zaten forumdaki kanal Yeni su benim kanalımAman televizyonda bol bol görüyoruz örneklerini, iyi yapmışsın
BiliyorumZaten forumdaki kanal Yeni su benim kanalım
Halkın Polisi 377.Bölüm Fragmanı
Mesut’la Selinin Düğünü yakılıyor Mesut komiserin cafesinde keskin nişancı hamile birisini vuruyor Aşı olmayanları bekleyen büyük sıkıntı yeni düşmanları beraberinde getirecek mi Zombiler ve aşı olmayanlar aşı olanlardan boşanmamak İçin ne yapacak Halkın Polisi 377.Bölümüyle Yakında Yenisuda
@Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @serhatt @Angelica @Emre Ozansoy @serhatt @slhttnmtl
Sihirli annem 2011 in hafta içi her gün olan bölümlerini uyarlaması @Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Mircan Saye @ÇiğdemMerakla bekliyorum
Evet.Sihirli annem 2011 in hafta içi her gün olan bölümlerini uyarlaması @Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Mircan Saye
@pompy e destek oluyormusunuz bakalım @serhatt @eskici @xemrexxxSihirli annem 2011 in hafta içi her gün olan bölümlerini uyarlaması @Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Mircan Saye @Çiğdem
O bolumleri uyarlamak zor @Çiğdem
Elbette.
Oluyoruz tabi ne sandın
Zor olmuyor mu @pompy uyarlamak?Sihirli annem 2011 in hafta içi her gün olan bölümlerini uyarlaması @Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Mircan Saye @Çiğdem
Zor iş özellikle Sihirli annemin 2011 de olan hafta içi her gün olan Bölümleri haftalık olarak uyarlamak @Emre OzansoyZor olmuyor mu @pompy uyarlamak?
Bazı bölümleri atla @pompyZor iş özellikle Sihirli annemin 2011 de olan hafta içi her gün olan Bölümleri haftalık olarak uyarlamak @Emre Ozansoy
Şuanda 163.Bölümü yazıyorum Sihirli Kız’ın eski adıyla Sihirli Hayatlar @ÇiğdemAaa afferim sizlere @pompy bombalı dondurma hediye et
Hepsi bir biriyle bağlantılı periler heyeti Başkanının gittiği bölüm vardı ona yaklaştım @Emre OzansoyBazı bölümleri atla @pompy
O bölümleri hiç hatırlamıyorum @pompyŞuanda 163.Bölümü yazıyorum Sihirli Kız’ın eski adıyla Sihirli Hayatlar @Çiğdem
------
Hepsi bir biriyle bağlantılı periler heyeti Başkanının gittiği bölüm vardı ona yaklaştım @Emre Ozansoy