2024 A Complete Unknown / Bob Dylan: Tam Bir Bilinmez - Film Yorumları

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,968
Puanı
860
MV5BYTA2NTA5NDYtMzlkOC00MTQxLWI0NDQtMzk2M2YzMGE4MTkxXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UY2000_.jpg

Türü: Biyografik, Müzikal, Dram
Yönetmen: James Mangold
Senarist: James Mangold - Jay Cocks

Oyuncular:
Timothée Chalamet
Edward Norton
Elle Fanning
Monica Barbaro
Boyd Holbrook
Scoot McNairy

Filmin Konusu
1961'de, 19 yaşındaki Bob Dylan gitarıyla New York'a gelir ve müzik ikonlarıyla kurduğu ilişkiler, tüm dünyada yankı uyandıran çığır açıcı bir performansla doruğa ulaşır.​

Filmin Fragmanı

Sevgili hemşerimiz Boby Dylan'ın hikayesini zevkle izledim. Böyle kaliteli müziklerin olduğu biyografi filmlerini izlemeyi seviyorum. Kariyerinin başlangıcından itibaren olan anları bize çok güzel anlatmışlar. Dylan'ın yaşadığı inişler çıkışları olduğu gibi aktarmışlar.

Timothée Chalamet yine iyi bir performans ortaya koymuş. Karşısında propaganda filmi olmasa ödülü de kazanabilirdi. Edward Norton'u izlemeyi özlemişim. Sakin ses tonu ile duru bir oyunculuk sergilemiş. Fazla adaylık var ancak ses kategorisi harici ödül gelirse şaşırırım.

7/10

• Beğendim
Reactions: bazinga
Bir Walk the Line olmasa da James Mangold abimiz benzer sularda gezen iyi bir film yapmış. Uzun süresine ve çok da aman aman bir senaryosu olmamasına rağmen müzikler sayesinde su gibi akıyor. Mesajı da güzel.

Chalamet sevmesek etmesek de iyi oyuncu. Fakat bence Oscar için daha iyisini de yapmalı.

8/10

Forum İstatistikleri

Konular
173,401
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU