O diziyi izlemiyorum reyizYasak elmada bomba patladı
Bomba sahnesini mi yazmış yoksaorada bir sahne yazmıs @batuhankaralar kovmuslar sonrasında
Aaa yok böyle erkekli kızlı tuhaf bir parti sahnesiydi sanırım @batuhankaralarBomba sahnesini mi yazmış yoksa
Sen beğendin mi sahneyiAaa yok böyle erkekli kızlı tuhaf bir parti sahnesiydi sanırım @batuhankaralar
Komik ve tuhaftı Haliyle ben beğendim @batuhankaralarSen beğendin mi sahneyi
Sürekli izliyor musun bu diziyiKomik ve tuhaftı Haliyle ben beğendim @batuhankaralar
Aaa tövbe izlemiyorum o diziyi 😱 😱 😱Sürekli izliyor musun bu diziyi
Geçenlerde izliyorum diyordunAaa tövbe izlemiyorum o diziyi 😱 😱 😱
Aaa yok elmayla ne işim olur o diziyi daha baslamayacak diyordum @Emre Ozansoy laraGeçenlerde izliyorum diyordun
Biz sana izlettiririz.Aaa yok elmayla ne işim olur o diziyi daha baslamayacak diyordum @Emre Ozansoy lara
İyi bari o saçma diziyi izleme zatenAaa yok elmayla ne işim olur o diziyi daha baslamayacak diyordum @Emre Ozansoy lara
Bitti o final yaptıBiz sana izlettiririz.
O dizinin en büyük düsmanıyım ben oklava vurup duruyordum bitti zatenİyi bari o saçma diziyi izleme zaten
Sen Yasak Elma'ya her bitti dediğinde aklıma şu geliyor.Bitti o final yaptı
Bitmesi lazım zatenBitti o final yaptı
------
O dizinin en büyük düsmanıyım ben oklava vurup duruyordum bitti zaten
Bende bomba patlama sahnesine baktımBitti o final yaptı
------
O dizinin en büyük düsmanıyım ben oklava vurup duruyordum bitti zaten
Bekliyoruz cnm.Halkın Pollisi Yeni sezonuyla Yakında
Aycan:gel bakalım Ezgi başkomiser av kim Avcı kim Başak ölecekmi tekin Zeliha ölecekmi bebek ölecekmi Halkın Polisi 16.Sezonuyla Yakında @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @Çiğdem @Emre Ozansoy @slhttnmtl @EmreCan @Angelica
Aşı kartı isteyecekler kafeler içinBekliyoruz cnm.
Her yer için istemeliler.Aşı kartı isteyecekler kafeler için