Tosi'nin Dosi'den farkı? @Tolstoyevski
BirTost yap ozamanTosi'nin Dosi'den farkı? @Tolstoyevski
Senin önerin daha kötü ben Dosi olarak kalayımBirTost yap ozaman
Hiç mi film izlemedin telefon konuşma sonunda bir dost diyor ya ordan aldım işte 🤣Senin önerin daha kötü ben Dosi olarak kalayım
Yenilen Tost geldi aklımaHiç mi film izlemedin telefon konuşma sonunda bir dost diyor ya ordan aldım işte 🤣
Ozaman yap bi karışık tost 🤣Yenilen Tost geldi aklıma
Dost kazığıYenilen Tost geldi aklıma
Sucuklu TostDost kazığı
Yok taso @Dosi sonra cipslerden toplar koleksiyon yapar
Dosta güven düşmana korkuSucuklu Tost
Şu avatarla nickini hadise yapasım var ama olmaz.
Kendimi rezil edeyim sonra dimi İnstagramdaki kullanıcı adı ilte sadece hadiseHadiSENE yap. Aşağıdan yukarı soldan sağa bulmaca gibi oldu
Şaka bir yana cidden aşırı zor bir kullanıcı adın var hepsi sessiz harflerden olduğu için ve etiketlemek işkence olabiliyor bazen @DosiKendimi rezil edeyim sonra dimi İnstagramdaki kullanıcı adı ilte sadece hadise
Ya hoş durmazŞaka bir yana cidden aşırı zor bir kullanıcı adın var hepsi sessiz harflerden olduğu için ve etiketlemek işkence olabiliyor bazen @Dosi
Selo gibi bir şey yap diyeceğim ama çok mu klişe olur
Hadi ben neyse @Mircan Saye bile yanlış yazmıştı öğlen sanırım demek ki tek değilmişim @Dosi zaten hep seni yanlış yazıyorYa hoş durmaz
Gördüm demin fena katletmişsin Neredeyese tüm sessiz harflerin arasına 'ı' koysanız aslında alışınca hiç zorlanmazsınız ya, ben öyle okuyorumsılhıttınmıtıl
@Mircan Saye'nin yanlış yazdığını görmemişim de herkes yanlış yazıyor Kitap etkinliğinde bile yanlış yazıyorduHadi ben neyse @Mircan Saye bile yanlış yazmıştı öğlen sanırım demek ki tek değilmişim @Dosi zaten hep seni yanlış yazıyor
Neyse "HadiSENE" yapma da ne yaparsan yap artık
Hadisene mi yapacaksın yani Olabilir aslında bilemedim şimdi@Mircan Saye'nin yanlış yazdığını görmemişim de herkes yanlış yazıyor Kitap etkinliğinde bile yanlış yazıyordu
Öyle kişilerden gelen önerileri almıyorum zaten Aslında memnun olmazsam geri dönüş şansı veriyorsanız düşüneceğim bunu
Yok yok ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin, o nicki de yapmamHadisene mi yapacaksın yani Olabilir aslında bilemedim şimdi
Birkaç şık bul en iyisi @Dosi de anket açsın bu konuda ve en çok oylananı seçersin istersen bu yol da olabilir