Kullanıcı Adı - Tavsiye & Tartışma Konusu

Kendimi rezil edeyim sonra dimi :A İnstagramdaki kullanıcı adı ilte sadece hadise :A
Şaka bir yana cidden aşırı zor bir kullanıcı adın var hepsi sessiz harflerden olduğu için ve etiketlemek işkence olabiliyor bazen :A @Dosi

Selo gibi bir şey yap diyeceğim ama çok mu klişe olur :A

Şaka bir yana cidden aşırı zor bir kullanıcı adın var hepsi sessiz harflerden olduğu için ve etiketlemek işkence olabiliyor bazen :A @Dosi

Selo gibi bir şey yap diyeceğim ama çok mu klişe olur :A
Ya hoş durmaz :A

Gördüm demin fena katletmişsin :A Neredeyese tüm sessiz harflerin arasına 'ı' koysanız aslında alışınca hiç zorlanmazsınız ya, ben öyle okuyorum :A
sılhıttınmıtıl :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ya hoş durmaz :A

Gördüm demin fena katletmişsin :A Neredeyese tüm sessiz harflerin arasına 'ı' koysanız aslında alışınca hiç zorlanmazsınız ya, ben öyle okuyorum :A
sılhıttınmıtıl :A
Hadi ben neyse @Mircan Saye bile yanlış yazmıştı öğlen sanırım demek ki tek değilmişim :A @Dosi zaten hep seni yanlış yazıyor :A

Neyse "HadiSENE" yapma da ne yaparsan yap artık :A :A

Hadi ben neyse @Mircan Saye bile yanlış yazmıştı öğlen sanırım demek ki tek değilmişim :A @Dosi zaten hep seni yanlış yazıyor :A

Neyse "HadiSENE" yapma da ne yaparsan yap artık :A :A
@Mircan Saye'nin yanlış yazdığını görmemişim de herkes yanlış yazıyor :A Kitap etkinliğinde bile yanlış yazıyordu :A

Öyle kişilerden gelen önerileri almıyorum zaten :A Aslında memnun olmazsam geri dönüş şansı veriyorsanız düşüneceğim bunu :A

@Mircan Saye'nin yanlış yazdığını görmemişim de herkes yanlış yazıyor :A Kitap etkinliğinde bile yanlış yazıyordu :A

Öyle kişilerden gelen önerileri almıyorum zaten :A Aslında memnun olmazsam geri dönüş şansı veriyorsanız düşüneceğim bunu :A
Hadisene mi yapacaksın yani :A Olabilir aslında bilemedim şimdi :A

Birkaç şık bul en iyisi @Dosi de anket açsın bu konuda ve en çok oylananı seçersin istersen bu yol da olabilir :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl and Dosi
Hadisene mi yapacaksın yani :A Olabilir aslında bilemedim şimdi :A

Birkaç şık bul en iyisi @Dosi de anket açsın bu konuda ve en çok oylananı seçersin istersen bu yol da olabilir :A
Yok yok ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin, o nicki de yapmam :A

Bu da olabilir ama bekletebilirim sizi, hem de az buz değil :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski