Şimdi öğrendimyok artık şimdiye kadar bilmiyor muydun ya
Şimdi öğrendimyok artık şimdiye kadar bilmiyor muydun ya
Hayır iki haftadır dikkat ediyorum atmıyor tepki es geçiyorKıskanç
------
@Gerekli24 Bu haftada harika yorumlu puanlarını bekliyorum(Not PuanLAR yane çift haneli)
Şarkılara bağlı abi iki haftadır iyi şarkılar geliyorKıskanç
------
@Gerekli24 Bu haftada harika yorumlu puanlarını bekliyorum(Not PuanLAR yane çift haneli)
bay biliyorsun diye düşünmüştümŞimdi öğrendim
Bayan olrak düşündümbay biliyorsun diye düşünmüştüm
daha önce bazı başka üyelerde bayan diye biliyorduBayan olrak düşündüm
Bayan fotoyu koymuşsun kardeşiim.Okuyonmu n iş yaparsın kardeşimdaha önce bazı başka üyelerde bayan diye biliyordu
yarıştığım yarışmacının fotosu normal değilmiBayan fotoyu koymuşsun kardeşiim.Okuyonmu n iş yaparsın kardeşim
A normal kardeşim ama sorularımada cevap vermedin yaş kaçtı kardeşim?yarıştığım yarışmacının fotosu normal değilmi
O zaman evli değilsin benim gibiokumuyorum işletme mezunuyum 35 yaşındayım.şu an işsizim
hayır değilim düşünmüyorumdaO zaman evli değilsin benim gibi
hayırlısı olsun kardeşimhayır değilim düşünmüyorumda
sende kendini tanıtsanhayırlısı olsun kardeşim
Burdan değil sohbet muhabbet konusuna gececemsende kendini tanıtsan
Soıhbet konusu sayfasına geçcezben niye tanıttım o zaman
o zaman yarışma konusunu meşgul yapmayalım sohbet yazılarının hepsini siliyorumSoıhbet konusu sayfasına geçcez
silme boşvero zaman yarışma konusunu meşgul yapmayalım sohbet yazılarının hepsini siliyorum
1-2 hafta daha kalabilirsen bol bol harika atmak zorunda kalacağım maalesef. Bu haftaki şarkın da favorilerimden değil.@bazinga bizim paylaştığımız şarkılara da tepki koy
Senin sevdiğin şarkıları biliyorum Erdem Kınay imzalı tüm şarkılar.ss1-2 hafta daha kalabilirsen bol bol harika atmak zorunda kalacağım maalesef. Bu haftaki şarkın da favorilerimden değil.
Sen yine 1 puan ver de ifadeni alayımBeğenmedim eksi 1