Şimdi öğrendimyok artık şimdiye kadar bilmiyor muydun ya![]()
Şimdi öğrendimyok artık şimdiye kadar bilmiyor muydun ya![]()
Hayır iki haftadır dikkat ediyorum atmıyor tepki es geçiyorKıskanç![]()
![]()
------
@Gerekli24 Bu haftada harika yorumlu puanlarını bekliyorum(Not PuanLAR yane çift haneli)![]()
Şarkılara bağlı abi iki haftadır iyi şarkılar geliyorKıskanç![]()
![]()
------
@Gerekli24 Bu haftada harika yorumlu puanlarını bekliyorum(Not PuanLAR yane çift haneli)![]()
bay biliyorsun diye düşünmüştümŞimdi öğrendim![]()
Bayan olrak düşündümbay biliyorsun diye düşünmüştüm![]()
daha önce bazı başka üyelerde bayan diye biliyorduBayan olrak düşündüm![]()
Bayan fotoyu koymuşsun kardeşiim.Okuyonmu n iş yaparsın kardeşimdaha önce bazı başka üyelerde bayan diye biliyordu![]()
yarıştığım yarışmacının fotosu normal değilmiBayan fotoyu koymuşsun kardeşiim.Okuyonmu n iş yaparsın kardeşim
A normal kardeşim ama sorularımada cevap vermedin yaş kaçtı kardeşim?yarıştığım yarışmacının fotosu normal değilmi![]()
O zaman evli değilsin benim gibiokumuyorum işletme mezunuyum 35 yaşındayım.şu an işsizim
hayır değilim düşünmüyorumdaO zaman evli değilsin benim gibi
hayırlısı olsun kardeşimhayır değilim düşünmüyorumda![]()
sende kendini tanıtsanhayırlısı olsun kardeşim![]()
Burdan değil sohbet muhabbet konusuna gececemsende kendini tanıtsan![]()
Soıhbet konusu sayfasına geçcezben niye tanıttım o zaman![]()
o zaman yarışma konusunu meşgul yapmayalım sohbet yazılarının hepsini siliyorumSoıhbet konusu sayfasına geçcez
silme boşvero zaman yarışma konusunu meşgul yapmayalım sohbet yazılarının hepsini siliyorum![]()
1-2 hafta daha kalabilirsen bol bol harika atmak zorunda kalacağım maalesef.@bazinga bizim paylaştığımız şarkılara da tepki koy![]()
Senin sevdiğin şarkıları biliyorum1-2 hafta daha kalabilirsen bol bol harika atmak zorunda kalacağım maalesef.Bu haftaki şarkın da favorilerimden değil.
![]()
Sen yine 1 puan ver de ifadeni alayımBeğenmedim eksi 1![]()