Aynen ben burdakilere şaka yapıom onlarda bana şaka yapıyor anlaşıyoz.
------
Siz baymı bayanmı?
Ay ne yaptın erkek o @Turkuazz
Aynen ben burdakilere şaka yapıom onlarda bana şaka yapıyor anlaşıyoz.
------
Siz baymı bayanmı?
Bilmiyordum ablaAy ne yaptın erkek o @Turkuazz
Bilmiyordum abla
Eyvah yandık desene evet cezam n olcak 1 verirsem kardeşimSen yine 1 puan ver de ifadeni alayım
Eyvah yandık desene evet cezam n olcak 1 verirsemSen yine 1 puan ver de ifadeni alayım
Bidakıne sana sorcam ablaBana sorsaydın keşke bilmediğin olursa söylerim ablam
tşk ederim sanda bu sonuclarda aksilik olmadanBol şans.
ergenliğin bu adamlarla geçtiYaşlık Balık Bunu Gerçekten Beğendi 👍 @Çiğdem
Şarkının full hali bile forumda telif yiyor racaplısı nolucak acaba @Emre OzansoyBu haftaki şarkımız MFÖ'nün bir başka zamansız hiti, sözü Fikret Kızılok'a müziği Fuat Güner'e ait bir klasik, "Sakın Gelme"...
0.27 - 1.24
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Recapta bir sorun olmadı.tşk ederim sanda bu sonuclarda aksilik olmadan
------
ergenliğin bu adamlarla geçti
------
Şarkının full hali bile forumda telif yiyor racaplısı nolucak acaba @Emre Ozansoy
Kurtulamadık @bazingaRecapta bir sorun olmadı.
ÖyleyimdirSaanada eksi 2 hiç hareketli şarkı değil Zevklisin
------
Teomanın bekelediğim şarkı var senden o olmuyor
------
İdare eder
------
Süper şarkı sanada eksi 10
------
Hiçbiri ni kalitesiz şarkılar var hareketli şarkılar yok
Eski şarkılar hoşuma gider. Yeniler hoşuma gitmiyor ama gende jüriyiz
güzel gelmişsinBu hafta 'Kavak Yelleri' dizisinden de bildiğimiz 'Seni Bana Anlatırlar' şarkısıyla geliyoruz. Herkese başarılar.
Recap: 0.06 - 1.10
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Eskiyle geldik zaten 2006Eski şarkılar hoşuma gider. Yeniler hoşuma gitmiyor ama gende jüriyiz
Kara biberim bidakıne söyle.2006 şarkılarıda iyidir.2010dan sonrası düşüşgüzel gelmişsin
------
Eskiyle geldik zaten 2006
Ayy aynen öyle hiç vites düşürmek yok bu işin sonu bebekle bitecekİZEL - Bir Dilek Tut Benim İçin
Söz: Sezen Aksu
Düzenleme: Sinan Akçıl
2005
Altan Çetin ve Ercan Saatçi’nin Hande Yener’le çalışmaya başlamasıyla 2003 yılında yeni albümü “Şak”ı Eda ve Metin Özülkü çiftiyle hazırlayan İzel, beklentileri karşılayamamıştı.
2 senelik aranın ardından tesadüf bir şekilde ilerleyen yıllarda yine Hande Yener’le çalışmaya başlayacak olan Sinan Akçıl’la birlikte İzel, yeniden doğuşum dediği “Bir Dilek Tut Benim İçin” albümünü yeni şirketi Avrupa Müzik’ten çıkarır. 110 bin adet satan albüm MUYAP ödüllerinde Altın Plak kazanır.
İzel’in uzun yıllar çalışmak istediği Sezen Aksu ile buluştuğu albümde ayrıca Yıldız Tilbe ve Nazan Öncel besteleri de yer alacakken son anda albümden çıkarılmışlardır. Nazan Öncel’in albümden çıkardığı şarkılardan biri daha sonra kendisinin yayınladığı “Omzumda Ağla”dır. Öncel’in çıkardığı bir diğer şarkı “Olta”yı ise Gülben Ergen okumuştur.
Albümden çıkarılmasa ilk klip parçası olacak olan Omzumda Ağla yerine İzel, albüme adını veren Bir Dilek Tut Benim İçin şarkısına klip çeker. Bebek ve Şak albümlerinde danslarıyla ön plana çıkan İzel, albümün basın toplantısında yeni şirketi Avrupa Müzik’in artık dans etmesini istemediğini söylemiştir.
“Düşündüm ki dünyaya gelirken de tektim…”
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Bebek iyidir şarksıAyy aynen öyle hiç vites düşürmek yok bu işin sonu bebekle bitecek
Şaka yaptım anlamıyon kızıyonİZEL - Bir Dilek Tut Benim İçin
Söz: Sezen Aksu
Düzenleme: Sinan Akçıl
2005
Altan Çetin ve Ercan Saatçi’nin Hande Yener’le çalışmaya başlamasıyla 2003 yılında yeni albümü “Şak”ı Eda ve Metin Özülkü çiftiyle hazırlayan İzel, beklentileri karşılayamamıştı.
2 senelik aranın ardından tesadüf bir şekilde ilerleyen yıllarda yine Hande Yener’le çalışmaya başlayacak olan Sinan Akçıl’la birlikte İzel, yeniden doğuşum dediği “Bir Dilek Tut Benim İçin” albümünü yeni şirketi Avrupa Müzik’ten çıkarır. 110 bin adet satan albüm MUYAP ödüllerinde Altın Plak kazanır.
İzel’in uzun yıllar çalışmak istediği Sezen Aksu ile buluştuğu albümde ayrıca Yıldız Tilbe ve Nazan Öncel besteleri de yer alacakken son anda albümden çıkarılmışlardır. Nazan Öncel’in albümden çıkardığı şarkılardan biri daha sonra kendisinin yayınladığı “Omzumda Ağla”dır. Öncel’in çıkardığı bir diğer şarkı “Olta”yı ise Gülben Ergen okumuştur.
Albümden çıkarılmasa ilk klip parçası olacak olan Omzumda Ağla yerine İzel, albüme adını veren Bir Dilek Tut Benim İçin şarkısına klip çeker. Bebek ve Şak albümlerinde danslarıyla ön plana çıkan İzel, albümün basın toplantısında yeni şirketi Avrupa Müzik’in artık dans etmesini istemediğini söylemiştir.
“Düşündüm ki dünyaya gelirken de tektim…”
Yeni şarkıları ilk haftalarda bitirdik artık yok merak etmeKara biberim bidakıne söyle.2006 şarkılarıda iyidir.2010dan sonrası düşüş
Tm o zaman sevindimYeni şarkıları ilk haftalarda bitirdik artık yok merak etme
İlk haftalar biraz hafif takılmak gerekiyor 2010 sonrası bencede müzik piyasası gittikçe bittiTm o zaman sevindim
Vede yeni şarkıcılar eski şarkıları yapıyorlar.Göksel hariç geçen yılarda güzel şarkı yaptıİlk haftalar biraz hafif takılmak gerekiyor 2010 sonrası bencede müzik piyasası gittikçe bitti
Eski şarkıları batırıyorlarVede yeni şarkıcılar eski şarkıları yapıyorlar.Göksel hariç geçen yılarda güzel şarkı yaptı
Eylemin şarksı aman Banu Parlakda onu batırdı.Yonca evcimiğin şarkılarınıda batırıyorlar.Eski şarkıları batırıyorlar
Ayyy bayılıcam 😱😱😱
sende güzel gelmişsin onlar yanlıs biliyorda güzel şarkı yine zor oylama olucak şöyle bir kafamda şey ettimde şarkıları@Çiğdem Şarkım nasıl Sincabım; kötü deme kafana yersin akvaryumu