Şimdi öğrensek ya.Bekliyor muyuz fikirleri yoksa cevap verecek misin@Mircan Saye
------
O zaman cevabınızı yazdımMavi kartta bakalım ne var en sonda öğreniyoruz.
![]()
Kaç doğru cevap verecek falan en son öğrenelim işte.Şimdi öğrensek ya.![]()
Öyle olsun peki.Kaç doğru cevap verecek falan en son öğrenelim işte.Doğru cevapları hepsini zaten yazacağım.
![]()
Evet geçelimE yeni etaba geçiyor muyuz peki?
Daha heyecanlı oluyor.Öyle olsun peki.![]()
Saat 10.30 gibi uygunmu acaba.Bu arada yarışmanın saatinden dolayı katılım düşük olabilir, saati tekrar düşünün bence.@slhttnmtl @Mircan Saye
21.00 - 21.30 daha iyi olur bence.Saat 10.30 gibi uygunmu acaba.
Normalde bu biraz erken zaten 19.45 normal saatimiz ama yarışmacıya göre şekilleniyor saat ve tarihimiz.Bu arada yarışmanın saatinden dolayı katılım düşük olabilir, saati tekrar düşünün bence.@slhttnmtl @Mircan Saye
Bakır anahtar bence.O zamaan 3. etabımız olan 'Odadan Çık' etabı geliyor!
![]()
Şimdi burada 3 adet kapımız var ve burada bulunan anahtarlardan sadece 1 tanesi kapıyı açıyor. Sence hangi anahtar bu kapıyı açan?
Soldan sağa 1. anahtar - altın
2. anahtar - gümüş ve
3. anahtar - bakır.
19.45'te 18.45'e göre iyi. En iyisi 20.30 ama bence.Normalde bu biraz erken zaten 19.45 normal saatimiz ama yarışmacıya göre şekilleniyor saat ve tarihimiz.![]()
Müsait misin o zaman?İsterseniz bugünkü programı 10.30 da devamını getirebiliriz.
Ben altın seviyorum diye altın rengini düşünmüstüm ama bilmiyorum bakır da olabilir
Bana bakır gibi geldi, bilemiyorum.Ben altın seviyorum diye altın rengini düşünmüstüm ama bilmiyorum bakır da olabilir
Evet müsaitim.Müsait misin o zaman?
O zaman 22.30'da devam ediyoruz!Evet müsaitim.
Tamam @Emre Ozansoy senin içinde uygunmu saat 22.30O zaman 22.30'da devam ediyoruz!
Ben her zaman aktifim.Tamam @Emre Ozansoy senin içinde uygunmu saat 22.30