Neymiş belirsiz olan be, sana sıra gelmeden yayından mı kaldırıcan4.bölüm benimya yanı belirsiz yol![]()
![]()
![]()
Neymiş belirsiz olan be, sana sıra gelmeden yayından mı kaldırıcan4.bölüm benimya yanı belirsiz yol![]()
![]()
![]()
Benim bölümümden sonrası belirsiz olanNeymiş belirsiz olan be, sana sıra gelmeden yayından mı kaldırıcan![]()
Senden sonra da tam gaz devam ediyoruzBenim bölümümden sonrası belirsiz olan![]()
![]()
![]()
Ayy hadi bakalım inş Allah sonumuzu hayır etsinSenden sonra da tam gaz devam ediyoruz![]()
![]()
![]()
Ben falcıyım hayır gözüküyoAyy hadi bakalım inş Allah sonumuzu hayır etsin![]()
![]()
![]()
Aa kahveni gönder uydururuz bi şeylerBir falımıza bak bir ara![]()
![]()
![]()
HoşgeldinVe Yarışmamızın ilk bölümü başlıyor......
Bol şans.Ve Yarışmamızın ilk bölümü başlıyor......
Merhaba ben Muhammed.Hoşgeldinİstersen biraz kendinden bahsederek başlayabilirsin, hobilerin vb vb.
![]()
Hoş geldin yenidenMerhaba ben Muhammed.
Bu yarışmayı , etaplarını , görsellerini büyük bir emek vererek hazırladım. Ama en büyük eksiği sizin gibi mükemmel bir sunucuydu. @slhttnmtl .
Sende teklifimi geri çevirmedin ve bu formatı hayata geçirmeme yardımcı oldun. Çok teşekkürler.😊
Yarışmaya gelirsek sanırım ilk yarışan olduğum için heyecan var.🤗
Ve Yarışmamızın ilk bölümü başlıyor......
Evet bende öyle umuyorum. Burdan büyük ödülü alıp gitmeyi düşünüyorum.😄Hoş geldin yenidenRica ederek ben de çok teşekkür ediyorum.
Çok güzel bir yarışma geçireceksin umarım.![]()
Çok teşekkürler Emrecim.😊Bol şans.![]()
Çok teşekkürler abla😊Bol şansss![]()
Ben 5 tane doğru cevabı bulacağımı düşünüyorum . Son kararım.😊🤗Eveeeeeeeeeeeet ilk etabımızla başlıyoruz.Sorumuz:
Bölüm sonunda kaç doğruyla uğurlayacağız seni?