Tam da Candan'a 14 verme vakti gelmiş diyordum 🤐Babababab lafda soktu bana 🤔 @Emre Ozansoy 1 puanım belli 😁😁🤭
Ben 100 biliyorum?
Tam da Candan'a 14 verme vakti gelmiş diyordum 🤐Babababab lafda soktu bana 🤔 @Emre Ozansoy 1 puanım belli 😁😁🤭
Ben 100 biliyorum?
Onlar Yalnış Biliyor Selo ooo @slhttnmtlTam da Candan'a 14 verme vakti gelmiş diyordum 🤐
Ben 100 biliyorum?![]()
@Forumdash da gelirse huzur evi komseptine geçer @slhttnmtlKız buna ne güveniyorsun.. Gitsin önce iksiri kendine kullansın senin deyişinle ecünnü kılıklı 🤭🤭🤭🤭
------
@Çiğdem 4.haftanız efsane olacak hele birde o hafta yaşlı kurtda çıkıp gelse.. 3 ü bir arada 😁😁😁 @Forumdash @slhttnmtl
Cilalı taş ile yontma arası birşey.. Biz @Forumdash ile tekerleği icat etmişdik oda aguuu aguuu diye emekliyordu 😁🤭😁🤭 @ÇiğdemTam da Candan'a 14 verme vakti gelmiş diyordum 🤐
Ben 100 biliyorum?![]()
Size o salonlardan ayarlarım bir tane ordan katılırsınız
Size o salonlardan ayarlarım bir tane ordan katılırsınız![]()
Aaa gerçekten stüdyo nasıl hazırlanıcak adam akvaryumda yasıyor banada ağaç dikmeniz lazımCilalı taş ile yontma arası birşey.. Biz @Forumdash ile tekerleği icat etmişdik oda aguuu aguuu diye emekliyordu 😁🤭😁🤭 @Çiğdem
Ben akvaryumdaki kral daireme kaçıyorum.. Uykuya.. Öpüyorum hepinizi 😇 @slhttnmtl iyi geceler ❣️Aaa gerçekten stüdyo nasıl hazırlanıcak adam akvaryumda yasıyor banada ağaç dikmeniz lazım![]()
![]()
![]()
Para mı .. bizAaa gerçekten stüdyo nasıl hazırlanıcak adam akvaryumda yasıyor banada ağaç dikmeniz lazım![]()
![]()
![]()
İyi gecelerBen akvaryumdaki kral daireme kaçıyorum.. Uykuya.. Öpüyorum hepinizi 😇 @slhttnmtl iyi geceler ❣️
Para mı .. bizLüks yok koltuğa oturup soruları cevaplıcaksınız
------
İyi geceler![]()
Cicili bicili rüyalarBen akvaryumdaki kral daireme kaçıyorum.. Uykuya.. Öpüyorum hepinizi 😇 @slhttnmtl iyi geceler ❣️
Not: koltuk moltuk anlamam ben.. Bülent Ersoy gibi ağarlayacaksınızzz bizi dimi kızzz @Çiğdem 🤭😁Para mı .. bizLüks yok koltuğa oturup soruları cevaplıcaksınız
------
İyi geceler![]()
Bülent Ersoy'un giderleri çok, bizde o kadar para yokNot: koltuk moltuk anlamam ben.. Bülent Ersoy gibi ağarlayacaksınızzz bizi dimi kızzz @Çiğdem 🤭😁
Bülent Ersoy'un giderleri çok, bizde o kadar para yok![]()
Sana deniz getirecek banada orman getirecek bu kadarcık birşey masrafımızNot: koltuk moltuk anlamam ben.. Bülent Ersoy gibi ağarlayacaksınızzz bizi dimi kızzz @Çiğdem 🤭😁
40 reytinge gelir ancaSana deniz getirecek banada orman getirecek bu kadarcık birşey masrafımız![]()
![]()
![]()
Teşekkürler , biz teşekkür ederiz bize program boyunca eşlik ettiğin için.
Teşekkürler @AteşBöceği 🤗Hayırlı uğurlu olsun![]()
Rica ederim😉Teşekkürler @AteşBöceği 🤗