Cevabınız alınmıştır efendim.Ben 5 tane doğru cevabı bulacağımı düşünüyorum . Son kararım.😊🤗
------
Tahmini olan yok mu.
Cevabınız alınmıştır efendim.Ben 5 tane doğru cevabı bulacağımı düşünüyorum . Son kararım.😊🤗
Evet yeni etaba başlayabiliriz.Yok galiba, bu hafta durgun ilerleyeceğiz gibi gözüküyor.
O halde 2. etabımız olan Renkler Etabına geçiyorum, kabul mü@Mircan Saye
Biraz düşük söyledi gibi.Cevabınız alınmıştır efendim.Umarım 7 doğru yaparsın diyeceğim öyle olursa da bu soru yanlış çıkacak.
Neyse cevabı not ediyorum ve o sırada 2. etap jeneriğimiz gelsin:
------
Tahmini olan yok mu.Doğru veya yanlış tahmin yapıp yapmadığını söyleyebilirsiniz.
Çok da yüksekden uçmak istemedim. Sonra bir de 5.000 ile ayrılıyormuşum.Biraz düşük söyledi gibi.![]()
O zaman yeni etabımız geliyor.Evet yeni etaba başlayabiliriz.
Öyle de ben 7'de 7 yapacağını düşünüyorum.Çok da yüksekden uçmak istemedim. Sonra bir de 5.000 ile ayrılıyormuşum.
@Emre Ozansoy , @Angelica @Dosi @Cervantes bir tahmininizi alırım.😊O zaman yeni etabımız geliyor.
![]()
Kırmızı ve mavi olmak üzere iki tane kartımız var, sırasıyla 1. kırmızı, 2. mavi. Peki hangisinin içinde 10 puan vardır?
Hadi umarım.Öyle de ben 7'de 7 yapacağını düşünüyorum.
@Cervantes aktif değilmiş.
Abla sence 1. Karta mı 10 puan var yoksa 2. Kartta mıO zaman yeni etabımız geliyor.
![]()
Kırmızı ve mavi olmak üzere iki tane kartımız var, sırasıyla 1. kırmızı, 2. mavi. Peki hangisinin içinde 10 puan vardır?
------
3. etaba dair jeneriğimiz yokmuş ondan etaba direkt geçeceğiz.![]()
Bende 2 diye düşünüyordum.2. kartta olabilir diye düşünüyorum 10 puan.
Yarışma heyecanı diyelimBana alıntı yapmışsın@Angelica
Sayın sunucumuz ben 2. Kart demek istiyorum Son kararım.🙂O zaman yeni etabımız geliyor.
![]()
------
3. etaba dair jeneriğimiz yokmuş ondan etaba direkt geçeceğiz.![]()
Buradayım@Cervantes aktif değilmiş.
Bu arada @Çiğdem, @EmreCan, @Alos nerelerdesiniz be.Ha dur Emrecan iştedir.
![]()
O zaman cevabınızı yazdımYarışma heyecanı diyelim
------
Sayın sunucumuz ben 2. Kart demek istiyorum Son kararım.🙂
Abla sence 1. Karta mı 10 puan var yoksa 2. Kartta mı