Bugün olmaz. Bu konuya gölge düşmesinAç filmi de gece gece millet sanat görsün
@Emre Ozansoy seni alacaz merak etme ama en az 2 saat bizlesin kusura bakma![]()
Bugün olmaz. Bu konuya gölge düşmesinAç filmi de gece gece millet sanat görsün
@Emre Ozansoy seni alacaz merak etme ama en az 2 saat bizlesin kusura bakma![]()
Ben aceleciyim ama okuyan okur işte aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBugün olmaz. Bu konuya gölge düşmesinzamanı var onunda
![]()
Ay yok gerek yok filmlere fazlaBen aceleciyim ama okuyan okur işte aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
------
Ben yazarım sana daha film merak etme![]()
Yaaav aç uplatırsın sonra ne inatçısın...Ay yok gerek yok filmlere fazlabence konu ile bir yapmalıydık
Bu gece çok aktif üye yok, yarın gece açarım![]()
Ay tamam açayım. Bu hafta Reyting düşerse suçlusu sensinYaaav aç uplatırsın sonra ne inatçısın...
Vay be demek filmim gitmedi hoşuna![]()
Niye reyting düşsün yahu bu konu yine +130 sayfaAy tamam açayım. Bu hafta Reyting düşerse suçlusu sensin![]()
Kısmet artık. Neyse oyalama gidip açayımNiye reyting düşsün yahu bu konu yine +130 sayfa![]()
Hamdi Bey'in ilk teklifini kabul eder giderim o zaman bende.Yok bu kafadaysa hiç kusura bakmasın miniye bile almamYarışmamıza gelen kişi en az 2 saati gözden çıkarmalı... Online olma konusunda Emre Ozansoy'un yanına işi dolayısıyla yaklaşmayan @emreemreu bile 2 saat yarışmıştır totalde belki daha fazla
![]()
Teklif alındığında program bitmiyor ki
Kalan kutuları da rastgele açtırırız.Teklif alındığında program bitmiyor kidevam ediyoruz alınmasa nasıl ilerlerdin diyerek
![]()
Beni sonunda karşılayan birisi çıktı şükür
Geçen rahatsızım yeterli ilgilenememiştim. Şimdi biraz enerji varken hemen serdirdim halıBeni sonunda karşılayan birisi çıktı şükür![]()
Bende o gün diyodum zey TV'nin sahibine ne oldu acepGeçen rahatsızım yeterli ilgilenememiştim. Şimdi biraz enerji varken hemen serdirdim halı![]()
Sorma kaç gün çok fenayımBende o gün diyodum zey TV'nin sahibine ne oldu acep![]()
2.korona vakası mı yoksa :OSorma kaç gün çok fenayımyayın aksamasın diye zorla bulundum ama biraz kafa dağınık şekilde
![]()
Yani bilmiyorum. Belki. Yarın öbür gün duruma göre ararım testi yollasınlar. Evde yapılıyor. Pozitif çıksada birşey yapılmıyor burda gerçi. Eğer yeniden korona olduysam o kadarda berbat değil (hoş bazı zamanlar dayanılmaz ama ağrı kesici iş görüyor)2.korona vakası mı yoksa :O
Ağrı kesici içme benceYani bilmiyorum. Belki. Yarın öbür gün duruma göre ararım testi yollasınlar. Evde yapılıyor. Pozitif çıksada birşey yapılmıyor burda gerçi. Eğer yeniden korona olduysam o kadarda berbat değil (hoş bazı zamanlar dayanılmaz ama ağrı kesici iş görüyor)