@xdragxx günlük yarışmacı mı alsakYarışacağım zaman bulunurum elbet
Vay be mecburiyetlık olur olurum burdayapacak bişey yok![]()
------
Yok be o kadarda olmasınGöz açıp kapayıncaya kadar biter, hatta diğerleri 2 saat sürüyorsa benim ki yarım saat.![]()
@xdragxx günlük yarışmacı mı alsakYarışacağım zaman bulunurum elbet
Vay be mecburiyetlık olur olurum burdayapacak bişey yok![]()
Yok be o kadarda olmasınGöz açıp kapayıncaya kadar biter, hatta diğerleri 2 saat sürüyorsa benim ki yarım saat.![]()
Sus be dolandırıcı!Forumun hit manyağı yarışmasından hepinize merhabalar zevkli bir hafta olur inşallah.
2 saat çok fazla, 1 saat belki. O bile fazla.@xdragxx günlük yarışmacı mı alsakmillet sabırsız artık
------
Yok be o kadarda olmasın2 saat iyi ama fazlası sıkıntı
![]()
Hafta içi hergün saaat 8'de iyi seyirler
Almıyor musunuz zaten, sıraya göre mi yapıyorsunuz sanki@xdragxx günlük yarışmacı mı alsakmillet sabırsız artık
------
Yok be o kadarda olmasın2 saat iyi ama fazlası sıkıntı
![]()
2 saatin altına inmedi şuana kadar2 saat çok fazla, 1 saat belki. O bile fazla.İzleyiciyi sıkmamak gerek.
![]()
Haftada 3 kere oluyorAlmıyor musunuz zaten, sıraya göre mi yapıyorsunuz sanki![]()
İşte benimle birlikte o süreç 20 dakikaya iner.2 saatin altına inmedi şuana kadarşikayetçi kimse yok
İlk etapta 8 kutu açılıyor, 40-60 dakika alıyor o süreç
------
Haftada 3 kere oluyorkuraya göre
![]()
Böyle diyeni çok gördükİşte benimle birlikte o süreç 20 dakikaya iner.![]()
Her şey de kura zaten2 saatin altına inmedi şuana kadarşikayetçi kimse yok
İlk etapta 8 kutu açılıyor, 40-60 dakika alıyor o süreç
------
Haftada 3 kere oluyorkuraya göre
![]()
Benim yarışacağım gün cidden iki yarışmacı olur, ama benden sonra yarışacak kişide hızlı olmalı.Böyle diyeni çok gördük
Ozaman hemen ardından birini daha alırız![]()
Mini Vmym yaparızBenim yarışacağım gün cidden iki yarışmacı olur, ama benden sonra yarışacak kişide hızlı olmalı.Ne sizi, ne izleyiciyi yormamalı.
![]()
Tabiki ne sandınHer şey de kura zaten![]()
Son bölümde kutumda 500 bin çıkmışMini Vmym yaparızsen gündüz o akşam
------
Tabiki ne sandın![]()
Kısmet o işler. Bakalım bu kez ne olacak. Çektim gerçi ama aklımda yok kimseSon bölümde kutumda 500 bin çıkmış![]()
Bir daha ne zaman 500 bin gelir acaba o zaman yarışayım ve kutuma gideyimKısmet o işler. Bakalım bu kez ne olacak. Çektim gerçi ama aklımda yok kimse![]()
Kısmet o işler. Bakalım bu kez ne olacak. Çektim gerçi ama aklımda yok kimse
------
@Tolstoyevski özel davetiye mi bekliyorsun![]()
Bir tek @emreemreu yarışırken kutusunda 500.000 denk geldi aldı. Başka da öyle olan olmadıBir daha ne zaman 500 bin gelir acaba o zaman yarışayım ve kutuma gideyim![]()
Şuan burda yağmur var. Cama baya sert vuruyorÖzel uçakla iniş yaptım şimdi davetiye nedir ki
Fena eridik bugün kafamda tilki ve at sürüleri koşuşturuyor, sizin orası için hava hoş tabii![]()
Burada da hava esiyor ama sıcak esiyorBir tek @emreemreu yarışırken kutusunda 500.000 denk geldi aldı. Başka da öyle olan olmadıben de 500.000 olan kutuyu kendime alarak kaptım
------
Şuan burda yağmur var. Cama baya sert vuruyor![]()
Her şeyin bir ikincisi vardırBir tek @emreemreu yarışırken kutusunda 500.000 denk geldi aldı. Başka da öyle olan olmadıben de 500.000 olan kutuyu kendime alarak kaptım
------
Şuan burda yağmur var. Cama baya sert vuruyor![]()
O ikinci Eskicilere denk gelecek mi bakalımHer şeyin bir ikincisi vardır![]()
Kaç gündür dışarı çıkmadım hava tam olarak nasıl bilmiyorum ama sonbhar havası gibi görünüyordu pencereden :/Burada da hava esiyor ama sıcak esiyor![]()
![]()
Sıcaktan kafayı yediğim için bu emojiyi kullanıyorum şu an
![]()
![]()
![]()
Havayı bırak sen nasılsın şu anO ikinci Eskicilere denk gelecek mi bakalım
------
Kaç gündür dışarı çıkmadım hava tam olarak nasıl bilmiyorum ama sonbhar havası gibi görünüyordu pencereden :/