- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
Ağrı kesiciyi erken içmek iyi oldu. Biraz dinçim yalnız 1 yılda tükettiğim Ağrı kesiciyi 3 günde yedim (3 tane)Havayı bırak sen nasılsın şu an
Ağrı kesiciyi erken içmek iyi oldu. Biraz dinçim yalnız 1 yılda tükettiğim Ağrı kesiciyi 3 günde yedim (3 tane)Havayı bırak sen nasılsın şu an
Neyi varmış eskicilerinO ikinci Eskicilere denk gelecek mi bakalım
------
Kaç gündür dışarı çıkmadım hava tam olarak nasıl bilmiyorum ama sonbhar havası gibi görünüyordu pencereden :/
İkinci el severlerNeyi varmış eskicilerin
Bağışıklığın yok ağrı kesiciye bu iyi aslında çünkü daha etkili olur Bizler senede kutu kutu bitirdiğimiz için eskisi gibi etki etmiyor artık...Ağrı kesiciyi erken içmek iyi oldu. Biraz dinçim yalnız 1 yılda tükettiğim Ağrı kesiciyi 3 günde yedim (3 tane)
Ben içmemeye özen gösteriyorum. Yılda en fazla 2-3 yiyen biriyim ama boyun ağrısı çekilmez hal alınca günlük almaya başladım yarında sabah bir akşam bir yaparım. Zaten 6 saatte 2 tane yenebilir ama ben günde 1 alıyorum ve 1 tane bile etkiliBağışıklığın yok ağrı kesiciye bu iyi aslında çünkü daha etkili olur Bizler senede kutu kutu bitirdiğimiz için eskisi gibi etki etmiyor artık...
Neyse bu hafta için yarışmaya mega starı konuk edeceğiz, şarkılarıyla ziyafet çekilecek
500 binle bir sürü ikinci el alırımİkinci el severler
Hapı yemek tabiri çok şirinmiş ve güzel durdu şimdiBen içmemeye özen gösteriyorum. Yılda en fazla 2-3 yiyen biriyim ama boyun ağrısı çekilmez hal alınca günlük almaya başladım yarında sabah bir akşam bir yaparım. Zaten 6 saatte 2 tane yenebilir ama ben günde 1 alıyorum ve 1 tane bile etkili
Orası kesin ama yeni birşeyler al500 binle bir sürü ikinci el alırım
Habı yutmak mı diyeyim almak?Hapı yemek tabiri çok şirinmiş ve güzel durdu şimdi
İçmek daha uygun oluyor nedense, galiba su ile içtiğimiz için hap içmek deniliyor ama hap yemek denilmiyor çünkü susuz yemiyorsun öyle ağza atıp sonuçtaOrası kesin ama yeni birşeyler al
------
Habı yutmak mı diyeyim almak?
Off aman 🤦🏻♀️ o an aklıma geleni yazdım işteİçmek daha uygun oluyor nedense, galiba su ile içtiğimiz için hap içmek deniliyor ama hap yemek denilmiyor çünkü susuz yemiyorsun öyle ağza atıp sonuçta
Haklısın patlama olur duruma göre bakarız. @Emre Ozansoy 'u minide yarıştıralım. Onu da 5 dakikada bitirir@Emre Ozansoy 20 dakikada yarışacaksan seni hiç almayalım biz de sizi hayrına yarıştırmıyoruz
@Dosi her gün yarışmacı alsak forumun sayacı bozulur
Eski seviyorum benOrası kesin ama yeni birşeyler al
------
Habı yutmak mı diyeyim almak?
Yok bu kafadaysa hiç kusura bakmasın miniye bile almam Yarışmamıza gelen kişi en az 2 saati gözden çıkarmalı... Online olma konusunda Emre Ozansoy'un yanına işi dolayısıyla yaklaşmayan @emreemreu bile 2 saat yarışmıştır totalde belki daha fazlaOff aman 🤦🏻♀️ o an aklıma geleni yazdım işte
------
Haklısın patlama olur duruma göre bakarız. @Emre Ozansoy 'u minide yarıştıralım. Onu da 5 dakikada bitirir
Yapımcı sensin birşey diyememYok bu kafadaysa hiç kusura bakmasın miniye bile almam Yarışmamıza gelen kişi en az 2 saati gözden çıkarmalı... Online olma konusunda Emre Ozansoy'un yanına işi dolayısıyla yaklaşmayan @emreemreu bile 2 saat yarışmıştır totalde belki daha fazla
Haksız mıyım ama herkes 20 dakika yarışsa ne zevki kalacak yarışmanın?Yapımcı sensin birşey diyemem
Haklısın. Ya zaten ilk tur en hızlı 40 dakika olunuyor kimse boşuna yarım saatte tüm yarışma biter demesinHaksız mıyım ama herkes 20 dakika yarışsa ne zevki kalacak yarışmanın?
Öyle böyle düşünenler sori ama kapımız kapalı Yoksa ben de biliyorum 5'i açalım 10'u açalım diye arka arkaya söylemeyi biz gerçek VMYM havasını yakalamaya çalışıyoruzHaklısın. Ya zaten ilk tur en hızlı 40 dakika olunuyor kimse boşuna yarım saatte tüm yarışma biter demesin
Neyse bakarız durumlara.Öyle böyle düşünenler sori ama kapımız kapalı Yoksa ben de biliyorum 5'i açalım 10'u açalım diye arka arkaya söylemeyi biz gerçek VMYM havasını yakalamaya çalışıyoruz
Öbür rakip yarışmada da sonuçlar toplu açıklanmıyor sonuç olarak.
Aç filmi de gece gece millet sanat görsünNeyse bakarız durumlara.
Bu hafta, hafta içi full evde olacak gibiyim. Kendimide toparlarsam bu program ve diğer projelere el atarım. Şu film misal