Evimin önünde oturuyorsun haneye tecavüz bu!Orası benim kafa dinleme mekanım. Senelerdir böyle. Kusura bakma ama çekilmem
Evimin önünde oturuyorsun haneye tecavüz bu!Orası benim kafa dinleme mekanım. Senelerdir böyle. Kusura bakma ama çekilmem
Sen daha oraya yerleşmeden ben oralardaydım. Haddini bilEvimin önünde oturuyorsun haneye tecavüz bu!
Sjsjjsjjsjs hit patlaması yaşıyoruz zaten gerek yok@Dosi VMYM Panorama yapıp ordan da mı hit kazansak?
VMYM Panorama'da yarışma sonrası performans değerlendirilirSjsjjsjjsjs hit patlaması yaşıyoruz zaten gerek yok
Şuan kafam çok bir şey almıyor bakarız zamanla ama şuan iyidirVMYM Panorama'da yarışma sonrası performans değerlendirilir
VMYM ile Tanışma ile de o hafta yarışan kişilerle kısa bir söyleşi falan yaparız
Ben ona güvenip kutusuna gitmiştim. Bakalım o kendisine güvenecek mi@bazinga yarışmanı merakla bekliyorum özellikle kutuna gidip gitmeyeceğini
19.00'da müsaitim, ne kadar sürer?@bazinga kuradan sen çıktın, yarın hangi saatte müsaitsen belirtmen yeterli. Bunu iki kısmada böle biliriz. Çarşamba günüde kalan kısmı yaparız?
Ortalama 2 saat oluyor ama bunu 2 güne yayabiliriz. Tamami ile senin aktifliğine bağlı.19.00'da müsaitim, ne kadar sürer?
2 saatte biter yüksek ihtimalle @emreemreu benim yarışmam kısa sürer demişti onunki bile 2 saat sürmüştü19.00'da müsaitim, ne kadar sürer?
Tamam 2 saat ayırabilirim tabii işle ilgili acil bir durum vs çıkmazsa inşallah.2 saatte biter yüksek ihtimalle @emreemreu benim yarışmam kısa sürer demişti onunki bile 2 saat sürmüştü
Sıkıntı yok @Dosi'nin dediği gibi acil durumlarda yarışmayı ikiye böldüğümüz de oluyor çokTamam 2 saat ayırabilirim tabii işle ilgili acil bir durum vs çıkmazsa inşallah.
İş saatlerim değişti bari 7.30 olsunYarın Var mısın Yok musun yarışmacısı bazinga olacak.
Admini yakmak için 19.00'da programda olun @Tolstoyevski @Sherlock @Cervantes @Yakamoz-Asi @Araf @EmreCan @Özgür @Angelica @The_Erinch @Aserat @emreemreu ve herkes.
Yarım saat yalnız kaçırırsın. Yarışmacılara göre saat belirleniyorİş saatlerim değişti bari 7.30 olsun
@bazinga'yı film etkinlikleri ve MusicSurvivor dışında bir etkinlikte görmek ilginç olacak.Yarın Var mısın Yok musun yarışmacısı bazinga olacak.
Admini yakmak için 19.00'da programda olun @Tolstoyevski @Sherlock @Cervantes @Yakamoz-Asi @Araf @EmreCan @Özgür @Angelica @The_Erinch @Aserat @emreemreu ve herkes.
Havadan para alacak. Yorulmadan eğlenerek sonuç olarak en az 1 TL garanti@bazinga'yı film etkinlikleri ve MusicSurvivor dışında bir etkinlikte görmek ilginç olacak.