Evimin önünde oturuyorsun haneye tecavüz bu!Orası benim kafa dinleme mekanım. Senelerdir böyle. Kusura bakma ama çekilmem![]()
Evimin önünde oturuyorsun haneye tecavüz bu!Orası benim kafa dinleme mekanım. Senelerdir böyle. Kusura bakma ama çekilmem![]()
Sen daha oraya yerleşmeden ben oralardaydım. Haddini bilEvimin önünde oturuyorsun haneye tecavüz bu!![]()
Sjsjjsjjsjs@Dosi VMYM Panorama yapıp ordan da mı hit kazansak?![]()
VMYM Panorama'da yarışma sonrası performans değerlendirilirSjsjjsjjsjshit patlaması yaşıyoruz zaten gerek yok
![]()
Şuan kafam çok bir şey almıyorVMYM Panorama'da yarışma sonrası performans değerlendirilir
VMYM ile Tanışma ile de o hafta yarışan kişilerle kısa bir söyleşi falan yaparız![]()
Ben ona güvenip kutusuna gitmiştim. Bakalım o kendisine güvenecek mi@bazinga yarışmanı merakla bekliyorum özellikle kutuna gidip gitmeyeceğini![]()
19.00'da müsaitim, ne kadar sürer?@bazinga kuradan sen çıktın, yarın hangi saatte müsaitsen belirtmen yeterli. Bunu iki kısmada böle biliriz. Çarşamba günüde kalan kısmı yaparız?
Ortalama 2 saat oluyor ama bunu 2 güne yayabiliriz. Tamami ile senin aktifliğine bağlı.19.00'da müsaitim, ne kadar sürer?![]()
2 saatte biter yüksek ihtimalle19.00'da müsaitim, ne kadar sürer?![]()
Tamam 2 saat ayırabilirim tabii işle ilgili acil bir durum vs çıkmazsa inşallah.2 saatte biter yüksek ihtimalle@emreemreu benim yarışmam kısa sürer demişti onunki bile 2 saat sürmüştü
![]()
Sıkıntı yok @Dosi'nin dediği gibi acil durumlarda yarışmayı ikiye böldüğümüz de oluyor çokTamam 2 saat ayırabilirim tabii işle ilgili acil bir durum vs çıkmazsa inşallah.![]()
İş saatlerim değişti bari 7.30 olsunYarın Var mısın Yok musun yarışmacısı bazinga olacak.
Admini yakmak için 19.00'da programda olun@Tolstoyevski @Sherlock @Cervantes @Yakamoz-Asi @Araf @EmreCan @Özgür @Angelica @The_Erinch @Aserat @emreemreu ve herkes.
Yarım saat yalnız kaçırırsın. Yarışmacılara göre saat belirleniyorİş saatlerim değişti bari 7.30 olsun
@bazinga'yı film etkinlikleri ve MusicSurvivor dışında bir etkinlikte görmek ilginç olacak.Yarın Var mısın Yok musun yarışmacısı bazinga olacak.
Admini yakmak için 19.00'da programda olun@Tolstoyevski @Sherlock @Cervantes @Yakamoz-Asi @Araf @EmreCan @Özgür @Angelica @The_Erinch @Aserat @emreemreu ve herkes.
Havadan para alacak. Yorulmadan eğlenerek@bazinga'yı film etkinlikleri ve MusicSurvivor dışında bir etkinlikte görmek ilginç olacak.![]()