3. Teklifte düşünmeye başlayacak, son 4te belki teklifi alacak. Ya da son 2de kutu değiştirecekBazinga'nın performansı bakalım nasol olacak?
Bence ya tek haneyle ayrılacak ya da 6 haneyle ortası olmaz
(Olmadı)Ekli dosyayı görüntüle 106677
Kurt hoca, sayın admin @bazinga, görev yaptığı son takımdan kovulunca tazminatını alamamış ve meteliğe kurşun atar bir hale gelmiş anlaşılan. Umuyorum 500.000 TL kazanır da kendine genç sporcu ve sinemacıları yetiştirebileceği güzel bir tesis kurabilir, ülkemiz gençlerinin buna çok ihtiyacı var. Ben de kendisi için yarın alanda olmaya çalışacağım...
Yok sonuna kadar gideceğini düşünüyorum bakalım3. Teklifte düşünmeye başlayacak, son 4te belki teklifi alacak. Ya da son 2de kutu değiştirecek
İlginç bir performans bekliyorum açıkçası
İlk kez farklı bir tablo oluştu bu arada. Başka bir yöntem ile kura çektim ve sanki yansımış
------
(Olmadı)
Kızz öyle deme...sonra o bizi yakmasınYarın Var mısın Yok musun yarışmacısı bazinga olacak.
Admini yakmak için 19.00'da programda olun @Tolstoyevski @Sherlock @Cervantes @Yakamoz-Asi @Araf @EmreCan @Özgür @Angelica @The_Erinch @Aserat @emreemreu ve herkes.
Kutu bile açacağım...(Olmadı)
Haftalardır mavi aça ama baştan zaten yenilgi kabul edecek bize laf etmez bakalım senin kutunda ne çıkacak. Genelde yakan birisinKızz öyle deme...sonra o bizi yakmasın
Bankacı adamız sıfırı çekiyoruzHaftalardır mavi aça ama baştan zaten yenilgi kabul edecek bize laf etmez bakalım senin kutunda ne çıkacak. Genelde yakan birisin
Dur sana da bir kutu ayarlayalımKutu bile açacağım...
500.000 TL tabii ki. @bazingaDur sana da bir kutu ayarlayalım
10 numara senindir. Şuan hiç bir fikrim yok içinde kaç para var.
Ozaman bazinga seni son 2ye bırakıp senin kutuyu alması gerekir500.000 TL tabii ki. @bazinga
Yarın Var mısın Yok musun yarışmacısı bazinga olacak.
Admini yakmak için 19.00'da programda olun @Tolstoyevski @Sherlock @Cervantes @Yakamoz-Asi @Araf @EmreCan @Özgür @Angelica @The_Erinch @Aserat @emreemreu ve herkes.
Yok o artık sadece kurucusu. Maviler olarak forumu biz ele geçirdik çoğunluk bizde @xdragxx @TolstoyevskiGızzz nasıl nasıl yakacaz adam patronumuz o bizi yakar dimi forumu kapatır gider giz @bazinga
Yok o artık sadece kurucusu. Maviler olarak forumu biz ele geçirdik çoğunluk bizde @xdragxx @Tolstoyevski
Bence sen sun bazinga ile senin geçmişin daha fazla hamleleri ona göre yaparsın ben de arada tüyo, bazen de kafa karıştırıcı hamleler yaparım@Dosi yarın nasıl yapıyoruz şimdi sunma işini?
Benim kadar olmasa senin de geçmişin var sonuçtaBence sen sun bazinga ile senin geçmişin daha fazla hamleleri ona göre yaparsın ben de arada tüyo, bazen de kafa karıştırıcı hamleler yaparım
Benim geçmiş farklı kötü davranırım mazalah yardımcı sunucu olarak iyi olurumBenim kadar olmasa senin de geçmişin var sonuçta
Yoooooooooooooooook artıııııııııııııkBenim geçmiş farklı kötü davranırım mazalah yardımcı sunucu olarak iyi olurum
Acun olunca başka biri haline dönebiliyorum nazımın geçtiği isimlere laf atmak daha işe yararYoooooooooooooooook artııııııııııııık
Peki yarın o zaman Acun bey sahnede olacak