- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
Bugün olmaz. Bu konuya gölge düşmesin zamanı var onundaAç filmi de gece gece millet sanat görsün
@Emre Ozansoy seni alacaz merak etme ama en az 2 saat bizlesin kusura bakma
Bugün olmaz. Bu konuya gölge düşmesin zamanı var onundaAç filmi de gece gece millet sanat görsün
@Emre Ozansoy seni alacaz merak etme ama en az 2 saat bizlesin kusura bakma
Ben aceleciyim ama okuyan okur işte aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBugün olmaz. Bu konuya gölge düşmesin zamanı var onunda
Ay yok gerek yok filmlere fazla bence konu ile bir yapmalıydıkBen aceleciyim ama okuyan okur işte aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
------
Ben yazarım sana daha film merak etme
Yaaav aç uplatırsın sonra ne inatçısın...Ay yok gerek yok filmlere fazla bence konu ile bir yapmalıydık
Bu gece çok aktif üye yok, yarın gece açarım
Ay tamam açayım. Bu hafta Reyting düşerse suçlusu sensinYaaav aç uplatırsın sonra ne inatçısın...
Vay be demek filmim gitmedi hoşuna
Niye reyting düşsün yahu bu konu yine +130 sayfaAy tamam açayım. Bu hafta Reyting düşerse suçlusu sensin
Kısmet artık. Neyse oyalama gidip açayımNiye reyting düşsün yahu bu konu yine +130 sayfa
Hamdi Bey'in ilk teklifini kabul eder giderim o zaman bende. 2 saat nedir ya. @DosiYok bu kafadaysa hiç kusura bakmasın miniye bile almam Yarışmamıza gelen kişi en az 2 saati gözden çıkarmalı... Online olma konusunda Emre Ozansoy'un yanına işi dolayısıyla yaklaşmayan @emreemreu bile 2 saat yarışmıştır totalde belki daha fazla
Teklif alındığında program bitmiyor ki devam ediyoruz alınmasa nasıl ilerlerdin diyerekHamdi Bey'in ilk teklifini kabul eder giderim o zaman bende. 2 saat nedir ya. @Dosi
Kalan kutuları da rastgele açtırırız.Teklif alındığında program bitmiyor ki devam ediyoruz alınmasa nasıl ilerlerdin diyerek
Beni sonunda karşılayan birisi çıktı şükür
Geçen rahatsızım yeterli ilgilenememiştim. Şimdi biraz enerji varken hemen serdirdim halıBeni sonunda karşılayan birisi çıktı şükür
Bende o gün diyodum zey TV'nin sahibine ne oldu acepGeçen rahatsızım yeterli ilgilenememiştim. Şimdi biraz enerji varken hemen serdirdim halı
Sorma kaç gün çok fenayım yayın aksamasın diye zorla bulundum ama biraz kafa dağınık şekildeBende o gün diyodum zey TV'nin sahibine ne oldu acep
2.korona vakası mı yoksa :OSorma kaç gün çok fenayım yayın aksamasın diye zorla bulundum ama biraz kafa dağınık şekilde
Yani bilmiyorum. Belki. Yarın öbür gün duruma göre ararım testi yollasınlar. Evde yapılıyor. Pozitif çıksada birşey yapılmıyor burda gerçi. Eğer yeniden korona olduysam o kadarda berbat değil (hoş bazı zamanlar dayanılmaz ama ağrı kesici iş görüyor)2.korona vakası mı yoksa :O
Ağrı kesici içme benceYani bilmiyorum. Belki. Yarın öbür gün duruma göre ararım testi yollasınlar. Evde yapılıyor. Pozitif çıksada birşey yapılmıyor burda gerçi. Eğer yeniden korona olduysam o kadarda berbat değil (hoş bazı zamanlar dayanılmaz ama ağrı kesici iş görüyor)