The_Erinch
Favori Üye
@Araf Bana ve Sedefe oy ver 1 ve 2 diye 🤭🤭🤭 @phoebebuffay Buğra bugün sınava girecekti.
Son dakkacı milletiz 😅
@Araf Bana ve Sedefe oy ver 1 ve 2 diye 🤭🤭🤭 @phoebebuffay Buğra bugün sınava girecekti.
Hatırlatma için teşekkürler 🤗Bu akşam saat 20:00'a kadar oylarınız bekleniyor. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Turkuazz @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @EmreCan @xBUGRAx @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @MayısKralı @MEnes @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici
@Çiğdem Senin bu kütükler daha oy vermemiş, bir kulaklarını çekiver 😁😁😁😁Bu akşam saat 20:00'a kadar oylarınız bekleniyor. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Turkuazz @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @EmreCan @xBUGRAx @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @MayısKralı @MEnes @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici
Ben hiç yaz dizisi izlemiyorum tek Afili Aşk izledim hepsi aynı senaryo oyuncu değişiyor sadeceikisinide izlemiştim yüksek sosyete biraz haksızlık ettiler bence @Emre Ozansoy
Eskiden güzel yaz dizileri oluyordu şimdi çok o @slhttnmtl
Afilli aşk 2020 ye iyi gelmediBen hiç yaz dizisi izlemiyorum tek Afili Aşk izledim hepsi aynı senaryo oyuncu değişiyor sadece
Masumlar Apartmanı izleseydin o zaman, bu sene herkes onu izliyor Aa pardon ama orası ecünnü dolu değil mi, sen sevmezsin onuöyle kuru gürültü değil sağlam dram dizileri olacak dram yerine yanı Kardeşlerim kırgın çiçekler gibi ama ondan daha iyi @DarkLegenD izlersen eğer kemal gibi ordada akifi seveceksin
Menejerimi ara ünlülerden dolayı ilgimi çekti çağatayda şanslıymıs az gözüme girdi
------
Alaman @kerem sponsor olmuş alaman aşısına @serhatt @eskici @slhttnmtl @xemrexxx
@Çiğdem Senin bu kütükler daha oy vermemiş, bir kulaklarını çekiver 😁😁😁😁
Serdarcı bas kütük @MasacRE yollamısya yeter bize @Maskeli Fedai@Çiğdem muhtemelen baltasını bileyliyor.
@Aserat Bile nefret ediyormusMasumlar Apartmanı izleseydin o zaman, bu sene herkes onu izliyor Aa pardon ama orası ecünnü dolu değil mi, sen sevmezsin onu
Star tv den her sene romantik komedi seçiyorduk artık yeni diziler tat vermiyorBen hiç yaz dizisi izlemiyorum tek Afili Aşk izledim hepsi aynı senaryo oyuncu değişiyor sadece
@MasacRE 'nin Serdar 'ı da özel hayatında çok sıkıntılı nafaka vermekle kafası çok meşgulmüş.Serdarcı bas kütük @MasacRE yollamısya yeter bize @Maskeli Fedai
------
@Aserat Bile nefret ediyormus
Kaliteli olacak önce dizi
------
Star tv den her sene romantik komedi seçiyorduk artık yeni diziler tat vermiyor
Bence tam tersi önceden tahmin etmiş gibi oldu Ama yıla bahane bulmayı ben sevmiyorum bu bölümden sonra dizi iyice bozdu
Bodrum felaket durumda @Gerekli24Bence tam tersi önceden tahmin etmiş gibi oldu Ama yıla bahane bulmayı ben sevmiyorum bu bölümden sonra dizi iyice bozdu
@slhttnmtl metres Ayşem ve pislik İdil'e bak.
Star diyince aklıma geldi Geniş Aile de izlemiştim o da yazın başladığı için yaz dizisi sayılır. En iyi dizim KV ile birlikteSerdarcı bas kütük @MasacRE yollamısya yeter bize @Maskeli Fedai
------
@Aserat Bile nefret ediyormus
Kaliteli olacak önce dizi
------
Star tv den her sene romantik komedi seçiyorduk artık yeni diziler tat vermiyor
Sallanıyor Nisiros Volkanik Ada @Gerekli24Evet yangın mahvetti her yeri
Köylü Nazmiye@slhttnmtl metres Ayşem ve pislik İdil'e bak.
Böyle daha güzeldi. Keşke hep böyle kalsaydı.Köylü Nazmiye