Yok canım şükür her seferinde aynı yerden girip aynı yerden çıktılar@kerem , seloyu resmen kevgire çevirmişler.
Yok canım şükür her seferinde aynı yerden girip aynı yerden çıktılar@kerem , seloyu resmen kevgire çevirmişler.
Bende 14 defa bıçak altına yattım.Yok canım şükür her seferinde aynı yerden girip aynı yerden çıktılar
Teşekkürler Keremim ❣️ İlkide biraz etkilemişti, ikinciside.. Şuan daha iyiyim. Teşekkürler ikinizede @Çiğdem Bu arada sanırım Almancaya başlıcam 🤭🤭🤭🤭Geçmiş olsun Abicim, bol bol antikor olur inşallah. BioNTech olduysan bugünden itibaren Almanca konuşmaya başlayabiliriz o zaman. @Çiğdem @slhttnmtl @Emre Ozansoy
------
Kaliteli diziden bi' sen anlıyormuşsun.
Barbaros tam senlik duruyor zaten, Engin Altan birilerini dövdükçe kudurursun bol bol Yalnız Menajerimi Ara ile Kardeşlerim'i izlemen çok şaşırttı beni. Hani sen aksiyon izlerdin sadece, ne işin var o dizilerleAaa fazla türk dizisi izlemiyorum ben osman çukur falan vardı zaten çukur bitti menejerimi ara oda bitti kardeşlerime sardım Barbarosu bekliyorum engin için denizli gemi yabancı film dizileri severdim denizde gecekmiş sanırım @kerem @xemrexxx @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Emre Ozansoy @serhatt @Alos
öyle kuru gürültü değil sağlam dram dizileri olacak dram yerine yanı Kardeşlerim kırgın çiçekler gibi ama ondan daha iyi @DarkLegenD izlersen eğer kemal gibi ordada akifi seveceksinBarbaros tam senlik duruyor zaten, Engin Altan birilerini dövdükçe kudurursun bol bol Yalnız Menajerimi Ara ile Kardeşlerim'i izlemen çok şaşırttı beni. Hani sen aksiyon izlerdin sadece, ne işin var o dizilerle
Alaman @kerem sponsor olmuş alaman aşısına @serhatt @eskici @slhttnmtl @xemrexxxTeşekkürler Keremim ❣️ İlkide biraz etkilemişti, ikinciside.. Şuan daha iyiyim. Teşekkürler ikinizede @Çiğdem Bu arada sanırım Almancaya başlıcam 🤭🤭🤭🤭
Nisirosta sallanmış oranın sallanması tehlikeli volkan var @Çiğdemöyle kuru gürültü değil sağlam dram dizileri olacak dram yerine yanı Kardeşlerim kırgın çiçekler gibi ama ondan daha iyi @DarkLegenD izlersen eğer kemal gibi ordada akifi seveceksin
Menejerimi ara ünlülerden dolayı ilgimi çekti çağatayda şanslıymıs az gözüme girdi
------
Alaman @kerem sponsor olmuş alaman aşısına @serhatt @eskici @slhttnmtl @xemrexxx
Heryer karıstı sen bir senaryo yazNisirosta sallanmış oranın sallanması tehlikeli volkan var @Çiğdem
Konuda tam buydu zombi istilası ve vampir istilası @ÇiğdemHeryer karıstı sen bir senaryo yaz
Vampirlerden vazgeçmiyorsunKonuda tam buydu zombi istilası ve vampir istilası @Çiğdem
Yolladım @keremBu akşam saat 20:00'a kadar oylarınız bekleniyor. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Turkuazz @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @EmreCan @xBUGRAx @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @MayısKralı @MEnes @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici
@Araf 'ı her gördüğümde size oy kullanmayacağım diyordu. Bir kere oy kullanmışlığı oldu mu yoksa? 4 haftadır hâlâ etikette olduğuna göreBu akşam saat 20:00'a kadar oylarınız bekleniyor. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Turkuazz @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @EmreCan @xBUGRAx @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @MayısKralı @MEnes @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici
@kerem inat ediyor sadece, başka bir şey yok.
30 oy geldi. Aslında çok değil, 2. haftanın sonuçlarında son gün 20 kişiye yakın oy kullandı. Bu üyeler genelde hep son güne kadar oy kullanmazlar zaten. Şaşırtmadı yani.
@phoebebuffay ısrar ediyor napalım.@kerem inat ediyor sadece, başka bir şey yok.
Teşekkürler Ali'cim.Yolladım @kerem
30 - 40 bandında kalıyor, geçen hafta 38 di sanırım @Emre Ozansoy ? Son dakkaları seven toplumuz 😁😁😁30 oy geldi. Aslında çok değil, 2. haftanın sonuçlarında son gün 20 kişiye yakın oy kullandı. Bu üyeler genelde hep son güne kadar oy kullanmazlar zaten. Şaşırtmadı yani.
@phoebebuffay ısrar ediyor napalım.
------
Teşekkürler Ali'cim.
Evet geçen hafta 38 oy kullanılmıştı. Forumda sürekli aktif olmasına rağmen kullanmayanlar yada son dakikalarda göndermeyi tercih edenler vardı.30 - 40 bandında kalıyor, geçen hafta 38 di sanırım @Emre Ozansoy ? Son dakkaları seven toplumuz 😁😁😁
@EmreCan oy verdin mi genelde hep söyleniyorsun 😁😁😁😁Evet geçen hafta 38 oy kullanılmıştı. Forumda sürekli aktif olmasına rağmen kullanmayanlar yada son dakikalarda göndermeyi tercih edenler vardı.
Bu hafta erteledim az Birazdan yollayayım hatırlatma için teşekkürler 🤗