eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta

Geçmiş olsun Abicim, bol bol antikor olur inşallah. BioNTech olduysan bugünden itibaren Almanca konuşmaya başlayabiliriz o zaman. :Z @Çiğdem @slhttnmtl @Emre Ozansoy
------

Kaliteli diziden bi' sen anlıyormuşsun. :bhr:
Teşekkürler Keremim ❣️ İlkide biraz etkilemişti, ikinciside.. Şuan daha iyiyim. Teşekkürler ikinizede @Çiğdem Bu arada sanırım Almancaya başlıcam 🤭🤭🤭🤭

• Harika
Reactions: kerem and Çiğdem
Aaa fazla türk dizisi izlemiyorum ben osman çukur falan vardı zaten çukur bitti :( menejerimi ara oda bitti kardeşlerime sardım :A Barbarosu bekliyorum engin için denizli gemi yabancı film dizileri severdim denizde gecekmiş sanırım :A :A :A @kerem @xemrexxx @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Emre Ozansoy @serhatt @Alos

Barbaros tam senlik duruyor zaten, Engin Altan birilerini dövdükçe kudurursun bol bol :A Yalnız Menajerimi Ara ile Kardeşlerim'i izlemen çok şaşırttı beni. Hani sen aksiyon izlerdin sadece, ne işin var o dizilerle :A

Barbaros tam senlik duruyor zaten, Engin Altan birilerini dövdükçe kudurursun bol bol :A Yalnız Menajerimi Ara ile Kardeşlerim'i izlemen çok şaşırttı beni. Hani sen aksiyon izlerdin sadece, ne işin var o dizilerle :A
öyle kuru gürültü değil sağlam dram dizileri olacak dram yerine yanı :A :A :A Kardeşlerim kırgın çiçekler gibi ama ondan daha iyi @DarkLegenD izlersen eğer kemal gibi ordada akifi seveceksin :F

Menejerimi ara ünlülerden dolayı ilgimi çekti çağatayda şanslıymıs az gözüme girdi :A :A :A
------

Teşekkürler Keremim ❣️ İlkide biraz etkilemişti, ikinciside.. Şuan daha iyiyim. Teşekkürler ikinizede @Çiğdem Bu arada sanırım Almancaya başlıcam 🤭🤭🤭🤭
Alaman @kerem sponsor olmuş alaman aşısına :A :A :A @serhatt @eskici @slhttnmtl @xemrexxx

öyle kuru gürültü değil sağlam dram dizileri olacak dram yerine yanı :A :A :A Kardeşlerim kırgın çiçekler gibi ama ondan daha iyi @DarkLegenD izlersen eğer kemal gibi ordada akifi seveceksin :F

Menejerimi ara ünlülerden dolayı ilgimi çekti çağatayda şanslıymıs az gözüme girdi :A :A :A
------

Alaman @kerem sponsor olmuş alaman aşısına :A :A :A @serhatt @eskici @slhttnmtl @xemrexxx
Nisirosta sallanmış oranın sallanması tehlikeli volkan var @Çiğdem

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Son düzenleme:
@Araf 'ı her gördüğümde size oy kullanmayacağım diyordu. Bir kere oy kullanmışlığı oldu mu yoksa? 4 haftadır hâlâ etikette olduğuna göre :A
Bayada oy vermeyenler var 😱
23 kişi en az fazladan 1 saat :A hepsini geçtim @xBUGRAx niye oy vermemiş daha :A
------

Ve @Turkuazz :A

@Araf 'ı her gördüğümde size oy kullanmayacağım diyordu. Bir kere oy kullanmışlığı oldu mu yoksa? 4 haftadır hâlâ etikette olduğuna göre :A
23 kişi en az fazladan 1 saat :A hepsini geçtim @xBUGRAx niye oy vermemiş daha :A
------

@kerem inat ediyor sadece, başka bir şey yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and kerem
------

30 oy geldi. Aslında çok değil, 2. haftanın sonuçlarında son gün 20 kişiye yakın oy kullandı. Bu üyeler genelde hep son güne kadar oy kullanmazlar zaten. Şaşırtmadı yani. :A

@kerem inat ediyor sadece, başka bir şey yok. :A
@phoebebuffay ısrar ediyor napalım. :A
------

Teşekkürler Ali'cim. :Z

30 oy geldi. Aslında çok değil, 2. haftanın sonuçlarında son gün 20 kişiye yakın oy kullandı. Bu üyeler genelde hep son güne kadar oy kullanmazlar zaten. Şaşırtmadı yani. :A

@phoebebuffay ısrar ediyor napalım. :A
------

Teşekkürler Ali'cim. :Z
30 - 40 bandında kalıyor, geçen hafta 38 di sanırım @Emre Ozansoy ? Son dakkaları seven toplumuz 😁😁😁

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
30 - 40 bandında kalıyor, geçen hafta 38 di sanırım @Emre Ozansoy ? Son dakkaları seven toplumuz 😁😁😁
Evet geçen hafta 38 oy kullanılmıştı. Forumda sürekli aktif olmasına rağmen kullanmayanlar yada son dakikalarda göndermeyi tercih edenler vardı.

------

Bodrum’a felaketlerle geldim @Dosi

------

Bu hafta erteledim az Birazdan yollayayım hatırlatma için teşekkürler 🤗

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco