eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta

öyle kuru gürültü değil sağlam dram dizileri olacak dram yerine yanı :A :A :A Kardeşlerim kırgın çiçekler gibi ama ondan daha iyi @DarkLegenD izlersen eğer kemal gibi ordada akifi seveceksin :F

Menejerimi ara ünlülerden dolayı ilgimi çekti çağatayda şanslıymıs az gözüme girdi :A :A :A
------

Alaman @kerem sponsor olmuş alaman aşısına :A :A :A @serhatt @eskici @slhttnmtl @xemrexxx
Teşekkürler Keremim ❣️ İlkide biraz etkilemişti, ikinciside.. Şuan daha iyiyim. Teşekkürler ikinizede @Çiğdem Bu arada sanırım Almancaya başlıcam 🤭🤭🤭🤭
Millet BioNTech olalım diye sıraya giriyor. @Çiğdem bizim aşımızdan kaçmış resmen. Sonra kolum ağrıyor diye şikayet ediyor. :A
------

Yok canım şükür her seferinde aynı yerden girip aynı yerden çıktılar :A
@kerem , seloyu resmen kevgire çevirmişler. :A
Aramızda bıçak altına yatanın bir tek ben olmadığım için mutluyum. Çok mu kötüyüm acaba? :A
------

Vampirlerden vazgeçmiyorsun :A
------

Videonun kapanısındakı detayı görmüşsündür umarım @Maskeli Fedai :F :F :F @MasacRE @eskici @kerem @serhatt @xemrexxx @Emre Ozansoy

Sübliminal mesaj kokuları aldım. :A

Millet BioNTech olalım diye sıraya giriyor. @Çiğdem bizim aşımızdan kaçmış resmen. Sonra kolum ağrıyor diye şikayet ediyor. :A
------

Aramızda bıçak altına yatanın bir tek ben olmadığım için mutluyum. Çok mu kötüyüm acaba? :A
------

Sübliminal mesaj kokuları aldım. :A
Ş e . t a n...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
Ben gidip sonuçlarla ilgileneyim artık, bakalım akşama Selo'yu mu şutlayacağız yoksa bir başkasını mı? :A @Çiğdem
Günün sonunda @slhttnmtl'ya:

Foxturkiye Goodbye GIF by FOX

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco