The_Erinch
Favori Üye
@Araf Bana ve Sedefe oy ver 1 ve 2 diye 🤭🤭🤭 @phoebebuffay Buğra bugün sınava girecekti.
Son dakkacı milletiz 😅
@Araf Bana ve Sedefe oy ver 1 ve 2 diye 🤭🤭🤭 @phoebebuffay Buğra bugün sınava girecekti.
Hatırlatma için teşekkürler 🤗Bu akşam saat 20:00'a kadar oylarınız bekleniyor. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Turkuazz @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @EmreCan @xBUGRAx @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @MayısKralı @MEnes @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici
@Çiğdem Senin bu kütükler daha oy vermemiş, bir kulaklarını çekiver 😁😁😁😁Bu akşam saat 20:00'a kadar oylarınız bekleniyor. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Turkuazz @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @EmreCan @xBUGRAx @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @MayısKralı @MEnes @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici
Ben hiç yaz dizisi izlemiyorum tek Afili Aşk izledim hepsi aynı senaryo oyuncu değişiyor sadeceikisinide izlemiştim yüksek sosyete biraz haksızlık ettiler bence@Emre Ozansoy
Eskiden güzel yaz dizileri oluyordu şimdi çok o @slhttnmtl
Afilli aşk 2020 ye iyi gelmediBen hiç yaz dizisi izlemiyorum tek Afili Aşk izledim hepsi aynı senaryo oyuncu değişiyor sadece
Masumlar Apartmanı izleseydin o zaman, bu sene herkes onu izliyoröyle kuru gürültü değil sağlam dram dizileri olacak dram yerine yanı![]()
![]()
Kardeşlerim kırgın çiçekler gibi ama ondan daha iyi @DarkLegenD izlersen eğer kemal gibi ordada akifi seveceksin
Menejerimi ara ünlülerden dolayı ilgimi çekti çağatayda şanslıymıs az gözüme girdi![]()
![]()
------
Alaman @kerem sponsor olmuş alaman aşısına![]()
![]()
@serhatt @eskici @slhttnmtl @xemrexxx
@Çiğdem Senin bu kütükler daha oy vermemiş, bir kulaklarını çekiver 😁😁😁😁
Serdarcı bas kütük @MasacRE yollamısya yeter bize@Çiğdem muhtemelen baltasını bileyliyor.![]()
@Aserat Bile nefret ediyormusMasumlar Apartmanı izleseydin o zaman, bu sene herkes onu izliyorAa pardon ama orası ecünnü dolu değil mi, sen sevmezsin onu
![]()
Star tv den her sene romantik komedi seçiyorduk artık yeni diziler tat vermiyorBen hiç yaz dizisi izlemiyorum tek Afili Aşk izledim hepsi aynı senaryo oyuncu değişiyor sadece
@MasacRE 'nin Serdar 'ı da özel hayatında çok sıkıntılı nafaka vermekle kafası çok meşgulmüş.Serdarcı bas kütük @MasacRE yollamısya yeter bize![]()
![]()
@Maskeli Fedai
------
@Aserat Bile nefret ediyormus![]()
![]()
Kaliteli olacak önce dizi![]()
![]()
------
Star tv den her sene romantik komedi seçiyorduk artık yeni diziler tat vermiyor![]()
Bence tam tersi önceden tahmin etmiş gibi oldu
Bodrum felaket durumda @Gerekli24Bence tam tersi önceden tahmin etmiş gibi olduAma yıla bahane bulmayı ben sevmiyorum bu bölümden sonra dizi iyice bozdu
Star diyince aklıma geldi Geniş Aile de izlemiştim o da yazın başladığı için yaz dizisi sayılır. En iyi dizim KV ile birlikteSerdarcı bas kütük @MasacRE yollamısya yeter bize![]()
![]()
@Maskeli Fedai
------
@Aserat Bile nefret ediyormus![]()
![]()
Kaliteli olacak önce dizi![]()
![]()
------
Star tv den her sene romantik komedi seçiyorduk artık yeni diziler tat vermiyor![]()
Sallanıyor Nisiros Volkanik Ada @Gerekli24Evet yangın mahvetti her yeri
Köylü Nazmiye@slhttnmtl metres Ayşem ve pislik İdil'e bak.![]()
Böyle daha güzeldi.Köylü Nazmiye![]()