Twitter'da takipçi sayısını kastırmakla uğraşıyordur.Deniz keşke buralarda olsaydı Genellikle ne dese tam tersi çıkıyor...
Deniz'in kutusu hakkında düşünceleri olan varsa söyleyebilir
Twitter'da takipçi sayısını kastırmakla uğraşıyordur.Deniz keşke buralarda olsaydı Genellikle ne dese tam tersi çıkıyor...
Deniz'in kutusu hakkında düşünceleri olan varsa söyleyebilir
Şu aralar hiç fırsatım olmuyor. Pazar günü Kpss var ama bak seni yalnız bırakmadım, buradayım.Sezon finalini hala izlemediğin.
Serhat kırmızı diyor Deniz için @AseratKırmızı var.
Tamam sen böyle diyorsan kesin mavi veya sarı çıkar.Kırmızı var.
Ben saçma konuşmamMana aramamı gerektirecek saçmalıkta konuşma sende.
Teşekkürler canım. Ama eylüle de az kaldı yani sınav bitince izle yani forumda koca diziye bir ikimiz sahip çıkıyoruz zaten.Şu aralar hiç fırsatım olmuyor. Pazar günü Kpss var ama bak seni yalnız bırakmadım, buradayım.
Hayır @xdragxx 'in 10 parmağında 10 marifet. Bir çok proje hazırlığı içinde. Sizin kanala gün yüzü yokAynen ben de yedim.
------
Zey TV'nin ekran yüzleri ırgat gibi çalışıyor demek anlıyorum..
Yakın mısın yani Deniz'in kutusunaTamam sen böyle diyorsan kesin mavi veya sarı çıkar.
Sen bilirsin...Tamam sen böyle diyorsan kesin mavi veya sarı çıkar.
Aynen artık yeni sezon öncesi izlerim.Teşekkürler canım. Ama eylüle de az kaldı yani sınav bitince izle artıkın. Forumda koca diziyi bir ikimiz sahip çıkıyoruz zaten.
Ya tamam açalım son kararım.Yakın mısın yani Deniz'in kutusuna
Gerçekten kırmızı çıkarsa o zaman düşünürüz.Sen bilirsin...
Saçma konuşmadığın bir an bile yok ki.Ben saçma konuşmam
Buradan En Favori Dizi'de oy vermeyen herkese tekrar lanetler.Aynen artık yeni sezon öncesi izlerim.
Kaliteden anlamayan insan çoğunlukta olduğu için ne desek az onlara.Buradan En Favori Dizi'de oy vermeyen herkese tekrar lanetler.
Beni yakmıştın@Aserat açma, yanarsın.
Böyle demeseydin iyiydi şimdi kendini nimetten sanıp coşacak.ss
Kendi etkinliğim olmasa daha çok laf ederdim de neyse.Kaliteden anlamayan insan çoğunlukta olduğu için ne desek az onlara.
Haklı ama çok net bir şekilde kırmızı dedi...Böyle demeseydin iyiydi şimdi kendini nimetten sanıp coşacak.ss