Sen sercen o zaman kırmızı halıyı40.000 açmışım gayet iyi, düşük demiştim yanılmadım yine.
------
Aynen öyle.
------
Elbette.
Sen sercen o zaman kırmızı halıyı40.000 açmışım gayet iyi, düşük demiştim yanılmadım yine.
------
Aynen öyle.
------
Elbette.
Bana seriyorlar halıyı ben ne serecem.Sen sercen o zaman kırmızı halıyı
Bana özel sereceksinBana seriyorlar halıyı ben ne serecem.
Hadi oradan be, seni sererim yere halı diye haddini bil.Bana özel sereceksin
Asıl sen haddini bil! ben seni zekamla yere sererim bütün kocaeline paspas olursunHadi oradan be, seni sererim yere halı diye haddini bil.
Sen beni zekanla ancak yere serersin, ben seni zekamla yok ederim.Asıl sen haddini bil! ben seni zekamla yere sererim bütün kocaeline paspas olursun
Görücez bakalım kim kimi yok ediyorSen beni zekanla ancak yere serersin, ben seni zekamla yok ederim.
Hodrimeydan.Görücez bakalım kim kimi yok ediyor
Mermiler konuşacak dıkşın dıkşınHodrimeydan.
Ne yapsaydım. Etikete cevap verdim başka bir şey yapmadım konuda boş boş dolandım bir ara.1-2 mesaj yazıp kaçtın
Yarın 5te gel telafi et 8 numaralı kutunun sahibiyim ve sonlara 12 adam ve baronu bırakırım gibi. Sonra teklife göre kutu değiştiririm belkiNe yapsaydım. Etikete cevap verdim başka bir şey yapmadım konuda boş boş dolandım bir ara.
İkindiniz kaçta?Dosi ikindiden sonra olmalı bence
17.12 deİkindiniz kaçta?
Ben sizin saatle 6 buçukta evden çıkacağım bu hafta günlük çıktım
12 dakikada 1-2 kutu açılır öncesi iyi. Sonrasında apar topar gitmeyeyim17.12 de
@cehennet dün seninde dahil olduğun bir mesajım varmış aslında daha öncesi18.30 gibi başlama durumuda var @Cervantes @12.Adam @cehennet @serhatt
Bu ara hep biryerlere çağrılıyorum hava güzel olunca yürüyüş istiyor arkadaşlar