Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,082
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bulaşık tabağı mıyım benSeni de parlatalım o zaman madem beleş.![]()
Bulaşık tabağı mıyım benSeni de parlatalım o zaman madem beleş.![]()
Hahahahahhah o anlamda demedim, tip olarak ayol.Bulaşık tabağı mıyım ben![]()
![]()
Hahahhahha
Öncelikle 26 Bin liraya son model bir Macbook Pro aldım, canavar bir bilgisayar
![]()
![]()
Ardından 20 Bin liraya Iphone 12 Pro Max'in da siparişini verdim...
![]()
Ardından 80.000 Liraya Samsung 214 ekran 8k TV...
![]()
Odayı şu ayarda dekore etmek...
![]()
Ve daha alışverişe başlamadım aslında...
Diss sayısı gözüküyor mu sizde?
Önce güldüm, sonra bastım olmamışı
Hele bir forumdan çık, döndüğünde göreceğin bildirim şovuyla şok olacaksın... Daha başlamadım bile ben, benle bu alanda savaşamazsın pes eden sen olacaksın...
@cehennet Yoldaşımın tuzağına düştün. Tols ,Birgün katıla katıla gebereceksin
O zamana kadar MS'deki şarkıları dinleyip oyumu kullanayım. Son güne bırakınca zor oluyor.18.30 gibi başlama durumuda var @Cervantes @12.Adam @cehennet @serhatt
Bu ara hep biryerlere çağrılıyorumhava güzel olunca yürüyüş istiyor arkadaşlar
Yarışma iyice malamat oldu.18.30 gibi başlama durumuda var @Cervantes @12.Adam @cehennet @serhatt
Sen bize iş çıkarmıştın. En yorucu gün ogündüYarışma iyice malamat oldu.![]()
@serhatt kutusunu açıp kayboluyor sonrasında zaten, o yüzden saat çokta fark etmez.Sen bize iş çıkarmıştın. En yorucu gün ogündüne yapayım halk benim yarışmamı istedi @Cervantes
Bu hafta yoğun bir haftam olmasına rağmen ayarlamaya çalışıyorum. Sizin gibi ekmek elden su gölden yaşamıyorumev işi yemekler, dışarda işler bir yere giderken araba sürme vs vs herşey bana bakıyor
![]()
Yok geçen ikili yarışma için dedim@serhatt kutusunu açıp kayboluyor sonrasında zaten, o yüzden saat çokta fark etmez.![]()
Evet doğru kimse @cehennet ile yarışmak istememişti.Yok geçen ikili yarışma için dedimOgün yarışma saatlerce oldu yorulduk birini bulacağız diye
![]()
@Mircan Saye 'yi tehditle partner yapmıştı zatenEvet doğru kimse @cehennet ile yarışmak istememişti.![]()
@Mircan Saye 'nin o kadar iyi yarışacağını bilsem ben de yarıştığım günlerde kutu önersin diye tehdit ederdim.@Mircan Saye 'yi tehditle partner yapmıştı zaten![]()
Ben soracağımda ama gelip beni yakar@Mircan Saye 'nin o kadar iyi yarışacağını bilsem ben de yarıştığım günlerde kutu önersin diye tehdit ederdim.![]()
Sen de haklısın bize gelince yakarlar. Garibin yüzü hiç güler mi?Ben soracağımda ama gelip beni yakar![]()
Sen 20 bin fazladan almışsın, bugün keyfin yerindeSen de haklısın bize gelince yakarlar. Garibin yüzü hiç güler mi?(Not : Buradaki gariplik maddi anlamda değil, sonuçta koskoca kanal patronusun.
)
Hem de nasıl. Şimdi @Tolstoyevski 'nin kurada adı çıkacağı günü bekliyorum büyük bir heyecanla.Sen 20 bin fazladan almışsın, bugün keyfin yerinde![]()
@Tolstoyevski ben gibi bonkör olmaz amaHem de nasıl. Şimdi @Tolstoyevski 'nin kurada adı çıkacağı günü bekliyorum büyük bir heyecanla.Oradan da iyi bir miktar gelecek diye düşünüyorum.
![]()
Bir karar versen mi artık18.30 gibi başlama durumuda var @Cervantes @12.Adam @cehennet @serhatt
FeMir fotoları gelmezse burnundan getiririm.Daha iyi pozları var Miran'ımın♥️
Çiftli kutu açma olayı olsun. Ben bu akşam yanıma Çağatay ile gelebilirim.@slhttnmtl