O size özel dibenim ayılıp bayıldığım biri yok
------
Gir dinlen. Saat 7de ol burdagidin @xdragxx ile kurayı çekin
@Turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE
@EmreCan @seyfullXh @Özgür yarın sıra geliyor bana. Olun burda
Yakın beni, yakayım sizi@Mircan Saye dün formundaydı. Onu dinlerim
![]()
başarılarSaat 7'de program başlayacak. Part 1 olarak ilk 8 kutu, sonrada 7 kutu açarak 2. Teklif sonrası bugün sonlanıp yarın geri kalanı yapılacak. Gelmeyenler olacaksa kutu açanlarda edit yapılabilir@Yakamoz-Asi 'yi yazmıştım ama o gelmez gibi. Değiştirdim
Bu akşam kutu açacak isimler :
Not: yarışma başlarken birinizin kutusunu alacağım direk. Burda sizin fikrinizi alırım. Önden belirli kutum olmayacak yani.
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Turkuazz
5-MEnes
6-Angelica
7-Alos
8-bazinga
9- Özgür
10-mrt-06
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14-Araf
15- The_Erinch
16- EmreCan
17-Veteran
18- SeyfullXh
19-Aserat
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23-cehennet
24- BARON男爵
@xdragxx @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @bazinga @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Veteran @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Cervantes @Turkuazz @Araf @The_Erinch @serhatt @Ahmed
Yok buradayım hala ve evet burada da oynayacak ekip var. Buradaki ikinci maçımı oynadım hatta dün..Orda da mı halı saha maçı ayarladın 😱 yoksa döndün mü
Pazar erken olabilir. Sende başlıkta öğrenirsin miktarı (1 TL kazandı)
Benim ne suçum vardı arkadaş... Orada sanat konuşmuşuz diss yemişiz...
Yok buradayım hala ve evet burada da oynayacak ekip var. Buradaki ikinci maçımı oynadım hatta dün..
------
Benim ne suçum vardı arkadaş... Orada sanat konuşmuşuz diss yemişiz...![]()
Sana demiştim gel başlama bu sonunu getiremeyeceğin savaşa diye...Renkler karıştı. @Tolstoyevski sardı bana. Allah kahretsin.![]()
Sana demiştim gel başlama bu sonunu getiremeyeceğin savaşa diye...![]()
![]()
İyi iyi tamam ateşkes edelim o halde daha fazla "kalp" yarası almadanHarika atıyorum işte neden durmuyorsun hala
İyi iyi tamam ateşkes edelim o halde daha fazla "kalp" yarası almadan
Keyifli bir savaş oldu ve büyük ölçüde hedefime ulaştım gibi gibi... Ama halen tetikteyim, hiç beklemediğim bir günün hiç beklemediğim bir vaktinde ansızın intikamını alabilecek potansiyele sahipsin gibi sezdim... Korku ayakta tutar...
Alışkanlık yaptı bir şey değil...Belki bir gün yada gece.
Ben ünlü kabul etmiyorum
Sen ne anlarsın zaten be parlaktan.Ben ünlü kabul etmiyorumsize olsun onlar
![]()
@MEnesSaat 7'de program başlayacak. Part 1 olarak ilk 8 kutu, sonrada 7 kutu açarak 2. Teklif sonrası bugün sonlanıp yarın geri kalanı yapılacak. Gelmeyenler olacaksa kutu açanlarda edit yapılabilir@Yakamoz-Asi 'yi yazmıştım ama o gelmez gibi. Değiştirdim
Bu akşam kutu açacak isimler :
Not: yarışma başlarken birinizin kutusunu alacağım direk. Burda sizin fikrinizi alırım. Önden belirli kutum olmayacak yani.
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Turkuazz
5-MEnes
6-Angelica
7-Alos
8-bazinga
9- Özgür
10-mrt-06
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14-Araf
15- The_Erinch
16- EmreCan
17-Veteran
18- SeyfullXh
19-Aserat
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23-cehennet
24- BARON男爵
@xdragxx @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @bazinga @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Veteran @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Cervantes @Turkuazz @Araf @The_Erinch @serhatt @Ahmed
@xdragxx görsün de yarışmacı nasıl olurmuş görsün.Ben diğerleri gibi sana söylenmem. Canın sağolsun derim![]()
Sen ne anlarsın zaten be parlaktan.![]()
Seni de parlatalım o zaman madem beleş.
Bu paylaşımı da hoş, gömleğinin rengi falan beğendim.Daha iyi pozları var Miran'ımın♥️
Çiftli kutu açma olayı olsun. Ben bu akşam yanıma Çağatay ile gelebilirim.@slhttnmtl