Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Finish ile sponsorluk konusunda anlaştık, parlaklık da bizim işimiz artık :A @Dosi

10146971484210.jpg
Hahahhahha :F pratik zeka :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Öncelikle 26 Bin liraya son model bir Macbook Pro aldım, canavar bir bilgisayar :Z

038Dr5TVEpwIv8rCljx6UcF-13..1588802180.jpg

Ardından 20 Bin liraya Iphone 12 Pro Max'in da siparişini verdim...

47110999.jpg

Ardından 80.000 Liraya Samsung 214 ekran 8k TV...

SAMSUNG-85Q950T-85%22-214-Ekran-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-Smart-8K-Ultra-HD-QLED-TV-Paslanmaz-%C3%87elik

Odayı şu ayarda dekore etmek...

en-iyi-ev-sinema-sistemi.jpg

Ve daha alışverişe başlamadım aslında...

Diss sayısı gözüküyor mu sizde?

Önce güldüm, sonra bastım olmamışı :Z

Hele bir forumdan çık, döndüğünde göreceğin bildirim şovuyla şok olacaksın... Daha başlamadım bile ben, benle bu alanda savaşamazsın pes eden sen olacaksın...

@cehennet Yoldaşımın tuzağına düştün. Tols ,Birgün katıla katıla gebereceksin :A

Yarışma iyice malamat oldu. :A
Sen bize iş çıkarmıştın. En yorucu gün ogündü :A ne yapayım halk benim yarışmamı istedi @Cervantes
Bu hafta yoğun bir haftam olmasına rağmen ayarlamaya çalışıyorum. Sizin gibi ekmek elden su gölden yaşamıyorum :A ev işi yemekler, dışarda işler bir yere giderken araba sürme vs vs herşey bana bakıyor :A

Sen bize iş çıkarmıştın. En yorucu gün ogündü :A ne yapayım halk benim yarışmamı istedi @Cervantes
Bu hafta yoğun bir haftam olmasına rağmen ayarlamaya çalışıyorum. Sizin gibi ekmek elden su gölden yaşamıyorum :A ev işi yemekler, dışarda işler bir yere giderken araba sürme vs vs herşey bana bakıyor :A
@serhatt kutusunu açıp kayboluyor sonrasında zaten, o yüzden saat çokta fark etmez. :A