Damien Duff
Süper Favori Üye
Iki yarışmanın arasında senaryom tost olduSen sebep oldun işte.![]()
Iki yarışmanın arasında senaryom tost olduSen sebep oldun işte.![]()
Evet kötü tesadüf.Iki yarışmanın arasında senaryom tost oldu
Çigdeme ben söyledim haftalık tan yanaydim music survlvor konusundaEvet kötü tesadüf.
Evet keşke öyle olsa.Çigdeme ben söyledim haftalık tan yanaydim music survlvor konusunda
Mesela eleme olacağı hafta elenen sonraki hafta açıklansınEvet keşke öyle olsa.
Daha hafta bitmedi ama
Vakit ayırmazsam siz yarışırken burda olmazdım
Siz erkekler yeteri kadar kaos ortamı yaratıyorsunuz zatenYahu kaos ve entrika oluşturmaya çalışıyorum kavga etmeniz için sen ise oyunu bozuyorsun yineDemek ki kadın kadının en iyi dostuymuş.. @Dosi
Tamam tamam inandık Mikasa hanımDaha hafta bitmedi ama
------
------
Siz erkekler yeteri kadar kaos ortamı yaratıyorsunuz zaten![]()
Hafta bitmedi ama bayram bitti bayram.Daha hafta bitmedi ama
------
------
Siz erkekler yeteri kadar kaos ortamı yaratıyorsunuz zaten![]()
Bu bayram özel haftası amaHafta bitmedi ama bayram bitti bayram.![]()
Aynen.Mesela eleme olacağı hafta elenen sonraki hafta açıklansın
Tüm yarışmacılar ortak karar aldık. Sen yarışmadan kutu filan açmıyoruz.Bu bayram özel haftası amaBayram tatili sonuöta daha devam ediyor
![]()
Başlığa bak ozamanTüm yarışmacılar ortak karar aldık. Sen yarışmadan kutu filan açmıyoruz.![]()
Sonunda çok şükür.Başlığa bak ozaman@Tolstoyevski ve @xdragxx yarına kura çekip ayar çeksinler ben yarışma esnasında birinizin kutusunu seçerim kendime alıp
![]()
5 numarayı kendine alırsın işte bir kereliğe mahsusBaşlığa bak ozaman@Tolstoyevski ve @xdragxx yarına kura çekip ayar çeksinler ben yarışma esnasında birinizin kutusunu seçerim kendime alıp
![]()
Paralar size gidecek. Kazanılan para 50 bin ve üstüyse size 1000'er TL vereceğim geri kalanı kanal kasasıSonunda çok şükür.2 güne yaymışsın ama artık patronsun, o kadar da olsun.
Aldığın para kanalın kasasına mı gidecek bari? @Tolstoyevski öyle ümit ediyordu çünkü.
![]()
Fazla ısrar edildi yarışalım bakalım. Yarışma esnasında siz bana kutu seçin@Dosi sen mi yarışacaksın? Başarılar diliyorum.![]()
İşte beklediğim lider işte beklediğim cömert elParalar size gidecek. Kazanılan para 50 bin ve üstüyse size 1000'er TL vereceğim geri kalanı kanal kasası@Tolstoyevski @xdragxx
100 bin olursa 2 bin. Malum 24 yarışmacı varparanın yarısı size gidecek
------
Fazla ısrar edildi yarışalım bakalım. Yarışma esnasında siz bana kutu seçin![]()
Paralar size gidecek. Kazanılan para 50 bin ve üstüyse size 1000'er TL vereceğim geri kalanı kanal kasası@Tolstoyevski @xdragxx
100 bin olursa 2 bin. Malum 24 yarışmacı varparanın yarısı size gidecek
------
Fazla ısrar edildi yarışalım bakalım. Yarışma esnasında siz bana kutu seçin![]()
Yakın beni, yakayım siziGörev başında olacağız.![]()
itinayla baş yakılır@Turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE
@EmreCan @seyfullXh @Özgür yarın sıra geliyor bana. Olun burda
Yakın beni, yakayım sizi@Mircan Saye dün formundaydı. Onu dinlerim
![]()