Iyi gelince sevgi pitircigi olursun artik, o da seni cok özlemistir eminim.Evet hasretinden yanıp tutuşuyorum![]()
Iyi gelince sevgi pitircigi olursun artik, o da seni cok özlemistir eminim.Evet hasretinden yanıp tutuşuyorum![]()
Yaramızda Kalsın 3.haftada kullanılır mı kafan mı güzelYaramızda Kalsın ile gelsen 18 puan aldırdın, ama gelmiyorsun. Bu benim sorunum değil.![]()
Ahmed ve Dreamy sabah gönderdi, @/phoebebuffay, @/xBUGRAx, @/slhttnmtl ve @/Turkuazz göndermedi.Tahmin edeyim @Ahmed @dreamy @phoebebuffay @xBUGRAx.Cok kararsiz olduklari icin genelde hep en son güne birakirlar ama kulaklarini bir güzel cek hepsinin.
![]()
Sen ne zaman gidiyorsun hayırlısıylaIyi gelince sevgi pitircigi olursun artik, o da seni cok özlemistir eminim.![]()
Kullan, güzel puan al işte.Yaramızda Kalsın 3.haftada kullanılır mı kafan mı güzel![]()
Bana gelince hic öyle degillerdi. Sizi WP'den kinacagim birazdan... @Ahmed @dreamyAhmed ve Dreamy sabah gönderdi, @/phoebebuffay, @/xBUGRAx, @/slhttnmtl ve @/Turkuazz göndermedi.Biri daha olabilir ama emin değilim.
![]()
Vermezsen verme güzel puan benim destekçilerim illa ki çıkarKullan, güzel puan al işte.Sonra laf ediyorsun.
![]()
3. hafta için fazla iyi bir parçaUtku beyciğim,Kış Güneşi parçasının nesi varmış?@Tolstoyevski
------
Bu yüzden her gece ben
Her gece üzülmüşüm
O yüzden her gece bu
Oyumun peşine düşmüşüm.![]()
Sanmıyorum ya burada kalır herhalde
Destekçilerinin artması daha iyi olurdu ama neyse.Vermezsen verme güzel puan benim destekçilerim illa ki çıkar![]()
Emre'y niye bıraktınNereye?![]()
O da senin elinde belki seversin güzel puan ver sana Cihangir Ceyhan'ın imzaladığı projeyi söyleyeyimDestekçilerinin artması daha iyi olurdu ama neyse.![]()
Sehir disindayim dedim ya. @Emre Ozansoy'a da destek olacagimi söylemistim.Emre'y niye bıraktıngitseydin azıcık
O da senin elinde belki seversin güzel puan ver sana Cihangir Ceyhan'ın imzaladığı projeyi söyleyeyim![]()
Seni pek sevmiyorum haz etmiyorum
Ay ne yapayım ben Cihangir'i, sen bana Atakan Hoşgören'den, Ekin Mert Daymaz'dan, Anıl Tetik'den bahset. O zaman düşünürüz.Emre'y niye bıraktıngitseydin azıcık
O da senin elinde belki seversin güzel puan ver sana Cihangir Ceyhan'ın imzaladığı projeyi söyleyeyim![]()
Sen iyi puan ver orası bendeAy ne yapayım ben Cihangir'i, sen bana Atakan Hoşgören'den, Ekin Mert Daymaz'dan, Anıl Tetik'den bahset. O zaman düşünürüz.![]()
pompy'nin kanala yap benceIyice bosladin burayi, gelecek sezon All Star"i baslatacagim, kanal hakkinda tekrar bi düsünelim ne iyisi.![]()
Neden? Beni tanimiyorsun bile.Seni pek sevmiyorum haz etmiyorum![]()