Iyi gelince sevgi pitircigi olursun artik, o da seni cok özlemistir eminim.Evet hasretinden yanıp tutuşuyorum
Iyi gelince sevgi pitircigi olursun artik, o da seni cok özlemistir eminim.Evet hasretinden yanıp tutuşuyorum
Yaramızda Kalsın 3.haftada kullanılır mı kafan mı güzelYaramızda Kalsın ile gelsen 18 puan aldırdın, ama gelmiyorsun. Bu benim sorunum değil.
Ahmed ve Dreamy sabah gönderdi, @/phoebebuffay, @/xBUGRAx, @/slhttnmtl ve @/Turkuazz göndermedi. Biri daha olabilir ama emin değilim.Tahmin edeyim @Ahmed @dreamy @phoebebuffay @xBUGRAx. Cok kararsiz olduklari icin genelde hep en son güne birakirlar ama kulaklarini bir güzel cek hepsinin.
Sen ne zaman gidiyorsun hayırlısıylaIyi gelince sevgi pitircigi olursun artik, o da seni cok özlemistir eminim.
Kullan, güzel puan al işte. Sonra laf ediyorsun.Yaramızda Kalsın 3.haftada kullanılır mı kafan mı güzel
Bana gelince hic öyle degillerdi. Sizi WP'den kinacagim birazdan... @Ahmed @dreamyAhmed ve Dreamy sabah gönderdi, @/phoebebuffay, @/xBUGRAx, @/slhttnmtl ve @/Turkuazz göndermedi. Biri daha olabilir ama emin değilim.
Vermezsen verme güzel puan benim destekçilerim illa ki çıkarKullan, güzel puan al işte. Sonra laf ediyorsun.
3. hafta için fazla iyi bir parçaUtku beyciğim,Kış Güneşi parçasının nesi varmış? @Tolstoyevski
------
Bu yüzden her gece ben
Her gece üzülmüşüm
O yüzden her gece bu
Oyumun peşine düşmüşüm.
Sanmıyorum ya burada kalır herhalde@MasacRE Üçüncü bomba gelecek mi
Destekçilerinin artması daha iyi olurdu ama neyse.Vermezsen verme güzel puan benim destekçilerim illa ki çıkar
Emre'y niye bıraktın gitseydin azıcıkNereye?
O da senin elinde belki seversin güzel puan ver sana Cihangir Ceyhan'ın imzaladığı projeyi söyleyeyimDestekçilerinin artması daha iyi olurdu ama neyse.
Sehir disindayim dedim ya. @Emre Ozansoy'a da destek olacagimi söylemistim.Emre'y niye bıraktın gitseydin azıcık
O da senin elinde belki seversin güzel puan ver sana Cihangir Ceyhan'ın imzaladığı projeyi söyleyeyim
Seni pek sevmiyorum haz etmiyorum
Ay ne yapayım ben Cihangir'i, sen bana Atakan Hoşgören'den, Ekin Mert Daymaz'dan, Anıl Tetik'den bahset. O zaman düşünürüz.Emre'y niye bıraktın gitseydin azıcık
O da senin elinde belki seversin güzel puan ver sana Cihangir Ceyhan'ın imzaladığı projeyi söyleyeyim
Sen iyi puan ver orası bendeAy ne yapayım ben Cihangir'i, sen bana Atakan Hoşgören'den, Ekin Mert Daymaz'dan, Anıl Tetik'den bahset. O zaman düşünürüz.
pompy'nin kanala yap benceIyice bosladin burayi, gelecek sezon All Star"i baslatacagim, kanal hakkinda tekrar bi düsünelim ne iyisi.
Neden? Beni tanimiyorsun bile.Seni pek sevmiyorum haz etmiyorum