Recaplarini özelden bana gömnderen üyeler, duyuru bile yaptik halbuki.Değerli jüri üyelerimiz beni yormaz bence.(Hepsi yordu.
)
Recaplarini özelden bana gömnderen üyeler, duyuru bile yaptik halbuki.Değerli jüri üyelerimiz beni yormaz bence.(Hepsi yordu.
)
İlk hafta, olur öyle.Recaplarini özelden bana gömnderen üyeler, duyuru bile yaptik halbuki.![]()
Iyice bosladin burayi, gelecek sezon All Star"i baslatacagim, kanal hakkinda tekrar bi düsünelim ne iyisi.Herkese başarılar.Etiketlere dönemedim ama eminim bu hafta da güzel şarkılar vardır.
![]()
Bu kararsızlıkların MS'de olmasa keşke.Kararsızlıklarımla yine olay yaratmaya devam ediyorum. "Unuttum Seni Ben" ile kesin olarak gelmeye karar verdim.![]()
O kadar güzel ki tüm parçalar kararsızlığım çok normalBu kararsızlıkların MS'de olmasa keşke.![]()
Harika o zaman.Evet, kurban bayrami yogun gectigi icin anca vakit bulabildi. Bu gece ya da yarin gelir. Sarkisini da paylasacak. @denizz19'a daha fazla laf vermemek icin.![]()
Üşengeçlikten mi yoksa forumda yollar geçirmenin verdiği yorgunluktan mı bilmiyorum bu aralar hiçbir konuya doğru düzgün dönemiyorum MS'yle ilgisi yok yani.Iyice bosladin burayi, gelecek sezon All Star"i baslatacagim, kanal hakkinda tekrar bi düsünelim ne iyisi.![]()
Hiç dinlemesem inanırdım ama neyse.O kadar güzel ki tüm parçalar kararsızlığım çok normal![]()
Bence de gelsinEvet, kurban bayrami yogun gectigi icin anca vakit bulabildi. Bu gece ya da yarin gelir. Sarkisini da paylasacak. @denizz19'a daha fazla laf vermemek icin.![]()
Yanlış anlama puanlarım kasıtlı değil ama en sevmediğim grup.
Yarin olabildigince oylamayi erken baslatmani öneririm, o yüzden bugün üyeleri yokla en iyisi. Ilk kez arkama yaslanip seyirci olacagim bende, cok tuhaf bir his.Harika o zaman.![]()
Aa özledin mi?Bence de gelsin![]()
Şarkı göstermeyen bir kaç kişi kaldı, gün içerisinde etiket atayım.Yarin olabildigince oylamayi erken baslatmani öneririm, o yüzden bugün üyeleri yokla en iyisi. Ilk kez arkama yaslanip seyirci olacagim bende, cok tuhaf bir his.![]()
İşte dinlemediğin için inanmıyorsunHiç dinlemesem inanırdım ama neyse.![]()
Tahmin edeyim @Ahmed @dreamy @phoebebuffay ve @xBUGRAx.Şarkı göstermeyen bir kaç kişi kaldı, gün içerisinde etiket atayım.![]()
Yaramızda Kalsın ile gelsen 18 puan aldırdın, ama gelmiyorsun. Bu benim sorunum değil.İşte dinlemediğin için inanmıyorsunNeyse senden zaten 1 puan gelir kafana yer etmişsin çünkü
![]()
Evet hasretinden yanıp tutuşuyorumYarin olabildigince oylamayi erken baslatmani öneririm, o yüzden bugün üyeleri yokla en iyisi. Ilk kez arkama yaslanip seyirci olacagim bende, cok tuhaf bir his.
------
Aa özledin mi?![]()