Tabii bazıları da oy göndermeyi unutacak, son günde onların peşinden koşman gerekecek.Olacak o kadar.![]()
Tabii bazıları da oy göndermeyi unutacak, son günde onların peşinden koşman gerekecek.Olacak o kadar.![]()
Değerli jüri üyelerimiz beni yormaz bence.Tabii bazıları da oy göndermeyi unutacak, son günde onların peşinden koşman gerekecek.![]()
Umarım değiştirdiğine pişman olmazsın, bu da güzel parçalarından biri Tarkan'ın.Gelen yoğun eleştiri ve görüşler üzerine bu haftaki parçamızda değişiklik kararı alarak özür diliyor ve "Beni Çok Sev" diyoruz, ilk 2 haftaki desteğiniz adına herkese teşekkür ediyorum...
1.02 - 2.14
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Bu daha güzel bence yine zirveye oynayacaksınGelen yoğun eleştiri ve görüşler üzerine bu haftaki parçamızda değişiklik kararı alarak özür diliyor ve "Beni Çok Sev" diyoruz, ilk 2 haftaki desteğiniz adına herkese teşekkür ediyorum...
1.02 - 2.14
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Kesin öyledirJüri başkanı olduğum için Eskici'yi kayırmalarını söyledim yanıma yakışsın diye.![]()
Kış Güneşi'nden çok daha mantıklı bir seçim 3. hafta için. Puanında bir miktar düşüş olacaktır ama korkma hiçbir şekilde elenmezsinGelen yoğun eleştiri ve görüşler üzerine bu haftaki parçamızda değişiklik kararı alarak özür diliyor ve "Beni Çok Sev" diyoruz, ilk 2 haftaki desteğiniz adına herkese teşekkür ediyorum...
1.02 - 2.14
Utku beyciğim,Kış Güneşi parçasının nesi varmış?Kış Güneşi'nden çok daha mantıklı bir seçim 3. hafta için. Puanında bir miktar düşüş olacaktır ama korkma hiçbir şekilde elenmezsin![]()
Tabii bazıları da oy göndermeyi unutacak, son günde onların peşinden koşman gerekecek.![]()
Çok iyi düşünmüşsünGelen yoğun eleştiri ve görüşler üzerine bu haftaki parçamızda değişiklik kararı alarak özür diliyor ve "Beni Çok Sev" diyoruz, ilk 2 haftaki desteğiniz adına herkese teşekkür ediyorum...
1.02 - 2.14
Eski çağlardan günümüze, her devrin adamları...
Beğenilmeyeceğini düşündüm bilmem arabeske bakış açısı kötü olabilir halbuki çok da güzel söylediğini bildiğim haldeNeden şarkını değiştirdin ki @denizz19 🙄
@Emre Ozansoy niye harika atmışEski çağlardan günümüze, her devrin adamları...![]()
Söz konusu MFÖ olunca biz de çok farklı değiliz. En ünlü eserlerini daha 80'lerde çıkarmışlar.Beğenilmeyeceğini düşündüm bilmem arabeske bakış açısı kötü olabilir halbuki çok da güzel söylediğini bildiğim halde
------
@Emre Ozansoy niye harika atmışo zamanlar o portakalda vitamindi
![]()
O dönemde yaşamamışız nr güzelSöz konusu MFÖ olunca biz de çok farklı değiliz. En ünlü eserlerini daha 80'lerde çıkarmışlar.![]()
Eski olan her şeyi severim ben.Beğenilmeyeceğini düşündüm bilmem arabeske bakış açısı kötü olabilir halbuki çok da güzel söylediğini bildiğim halde
------
@Emre Ozansoy niye harika atmışo zamanlar o portakalda vitamindi
![]()