Senle papaz olmayayım diyeYarışmadan giderek büyük hizmet ettin yarışmaya![]()
Senle papaz olmayayım diyeYarışmadan giderek büyük hizmet ettin yarışmaya![]()
Aa ne zaman dedi onu.150 bin alırsanız Burak soyunucam demişti![]()
Aa ne zaman dedi onu.Hem zaten soyunuyor 😱
![]()
Evet sonradan ayarlıyoruz detaylarıBiraz da yarışmayanlar yarışsın.
(Bu arada önceki yarışmamda 50.000 tl şimdi 75.000 yani 125.000 tl kazanmış oldum. Ana sayfaya eklermisiniz.) @Dosi
Maşallahlık videosunu attım ya, ileri düzey dediyse bilememNerde biz görmüyoruz![]()
Forumda bu aralar you videosu açılmıyor sıkıntı senden değil yani. Müdüriyete danışacak. @cehennetMaşallahlık videosunu attım ya, ileri düzey dediyse bilemem![]()
Maşallahlık videosunu attım ya, ileri düzey dediyse bilemem![]()
Maşallahlık videosunu attım ya, ileri düzey dediyse bilemem![]()
Forumda bu aralar you videosu açılmıyor sıkıntı senden değil yani. Müdüriyete danışacak. @cehennet
Aaa IrBur mu geliyor dersinizTamam numarasını aldım zaten ben. Konuşuruz
------
O konuda açıklama yapmıştı @bazinga ve @AteşBöceği
İkisinin profillerine bak bir ara![]()
İnsta linki attım zaten.Forumda bu aralar you videosu açılmıyor sıkıntı senden değil yani. Müdüriyete danışacak. @cehennet
Aaa IrBur mu geliyor dersiniz![]()
Vay vay vay vayDidem ile ayrılması tesadüf mü sanıyordun![]()
Sağol canım tebrik ediyorum iyi para kaldırdınız.Tebrikler Muhammed. Cok güzel yarıştın. Enerjimiz de tuttu. Geçen yarışmayı da telafi etmiş olduk. Bravo.
@Dosi @xdragxx teşekkürler gece için.
@slhttnmtl @serhatt @Cervantes @12.Adam @AteşBöceği geceye renk kattınız. Teşekkürler size de.![]()
Ayrıldılar mı? 😱Didem ile ayrılması tesadüf mü sanıyordun![]()
Oha ben neden duymadım, nasıl???Teşekkürler cnm. Son virajlarda biraz takıldık ama zafere gittik
Evet 1 ay oluyor ayrılalı. Yakışmıyordu zaten yanına kaknem şey
Teşekkürler.![]()
Oha ben neden duymadım, nasıl???
Neden ayrılmışlar peki?![]()
Teşekkür ederim. 🙂
O kadın kullanılmak için bile fazla Burak'a.Burak kullanıp attı işte. Kaldıramadı Burak'ı
Burak kız Amerika'daki mankenlik yapıyor diye bir şey sanmış. Ama yok ilerlememis![]()
O kadın kullanılmak için bile fazla Burak'a.
Gelsin bana da kadın görsün.![]()
Gitmek istiyorum da hani Burak nerede.Sen Burak'a gitti bir erkek gör. Takıldıkların çocuk dersin![]()
Kime attın?Aaa IrBur mu geliyor dersiniz
------
İnsta linki attım zaten.![]()