Eskici ve hurdacı farkı ne?Eskiciyim ben eskici
Eskici ve hurdacı farkı ne?Eskiciyim ben eskici
Eskici eskileri alıyor hurdacı hurdaları.Eskici ve hurdacı farkı ne?
Yok zaten ben baş patronum. Elimi sürmem @Tolstoyevski zorla yemek yaptırmaya çalışıyor. Bende olsa olsa onlar olur dedim. İşim yok gidip 24 yarışmacı + 2 sunucu + onlarca seyirci + Hamdi Bey'e yemek yapacağımKoskoca VMYM stüdyosunu Beşiktaş-Kadıköy vapuruna mı çevirecez cimrilik yapma...
Ben hep eski şeyleri hurdacılara verdimEskici eskileri alıyor hurdacı hurdaları.
Yani dışardan pizza tarzı şeyler söyleyinYok zaten ben baş patronum. Elimi sürmem @Tolstoyevski zorla yemek yaptırmaya çalışıyor. Bende olsa olsa onlar olur dedim. İşim yok gidip 24 yarışmacı + 2 sunucu + onlarca seyirci + Hamdi Bey'e yemek yapacağım
Simit kesmez ama beniAfiyetle de yeriz valla senin elden olduğu sürece Yanına da güzel bir ayran... @eskici ye ayırırız artık ama bayatlar
İçli köfte, pizza, lahmacun, şuşi falan. İsteyen istediğini yesinYani dışardan pizza tarzı şeyler söyleyin
İçli köfte, pizza, lahmacun, şuşi falan. İsteyen istediğini yesin
Suşi sevmem seveni de sevmem...İçli köfte, pizza, lahmacun, şuşi falan. İsteyen istediğini yesin
Biz stüdyonun özel yemek bölümünde ikram ederiz yarışma öncesi yemek, sonrası tatlı------
Suşi sevmem seveni de sevmem...
Aynen ne bir eksik ne bir fazla@xdragxx anlatmış farkını
Ebru Yaşar ablamızdır
Eskicilik büyük meslekAynen ne bir eksik ne bir fazla
Bit pazarında
Eskicinin aldığı şeyler değerlidir
Hiç yolum düşmedi bilmiyorumBit pazarında
Benim düştüHiç yolum düşmedi bilmiyorum
Antikadır?Eskicinin aldığı şeyler değerlidir
Antika olanlar da var tabiAntikadır?