Kapanış konuşması bile yapamıyorum çok yoruldum sjklgklsjkl @cehennet @Mircan Saye Ama büyük ödülü aldınız bir ara 66.000 TL alacaktınız sevinmiştim
100 senin 50 @cehennet 'inYuppi... Hislerim beni hiç yanıltmadı..
Düz 20.000 olsun.İbanı atıyorum. 15.000 ateşlersiniz. @cehennet @Mircan Saye
Yuppi... Hislerim beni hiç yanıltmadı..
------
Tebrik ederim @cehennet 150.000 tl yi güzelce harcarız.
Tamam çok ısrar ettin madem 20.000 olsun. Seni kırmayım.Düz 20.000 olsun.
Biz de size teşekkür ederiz eğlenceli bir 3 saat geçti Enerjiniz de tuttu ve ikili yarışmaların da oldukça başarılı olacağını sizin sayenizde gördükTebrikler Muhammed. Cok güzel yarıştın. Enerjimiz de tuttu. Geçen yarışmayı da telafi etmiş olduk. Bravo.
@Dosi @xdragxx teşekkürler gece için.
@slhttnmtl @serhatt @Cervantes @12.Adam @AteşBöceği geceye renk kattınız. Teşekkürler size de.
Biz de teşekkür ederiz Bizi izlemeye devam edin sürprizler devam edebilir
Teşekkürler acun bey . (Hamdi ne durumda)Biz de size teşekkür ederiz eğlenceli bir 3 saat geçti Enerjiniz de tuttu ve ikili yarışmaların da oldukça başarılı olacağını sizin sayenizde gördük
66.000 TL'yle gönderecektim tüh diyor ne yapsınTeşekkürler acun bey . (Hamdi ne durumda)
Bir daha çağırsanız yok demem. (Bir dahakine 500.000 almadan gitmem)Biz de teşekkür ederiz Bizi izlemeye devam edin sürprizler devam edebilir
Rica ederim.Tebrikler Muhammed. Cok güzel yarıştın. Enerjimiz de tuttu. Geçen yarışmayı da telafi etmiş olduk. Bravo.
@Dosi @xdragxx teşekkürler gece için.
@slhttnmtl @serhatt @Cervantes @12.Adam @AteşBöceği geceye renk kattınız. Teşekkürler size de.
Bakalım ilerleyen zamanlarda niye olmasınBir daha çağırsanız yok demem. (Bir dahakine 500.000 almadan gitmem)
Rica ederim.
Biraz da yarışmayanlar yarışsın.Bakalım ilerleyen zamanlarda niye olmasın
Maşallah, harika rakam. @cehennet @Mircan Saye
Teşekkürler. 🙂Maşallah, harika rakam. @cehennet @Mircan Saye