Kapanış konuşması bile yapamıyorum çok yoruldum sjklgklsjkl @cehennet @Mircan Saye Ama büyük ödülü aldınız bir ara 66.000 TL alacaktınız sevinmiştim
Düz 20.000 olsun.
Yuppi... Hislerim beni hiç yanıltmadı..
------
Tebrik ederim @cehennet 150.000 tl yi güzelce harcarız.
Tamam çok ısrar ettin madem 20.000 olsun. Seni kırmayım.Düz 20.000 olsun.
Biz de size teşekkür ederiz eğlenceli bir 3 saat geçtiTebrikler Muhammed. Cok güzel yarıştın. Enerjimiz de tuttu. Geçen yarışmayı da telafi etmiş olduk. Bravo.
@Dosi @xdragxx teşekkürler gece için.
@slhttnmtl @serhatt @Cervantes @12.Adam @AteşBöceği geceye renk kattınız. Teşekkürler size de.![]()
Biz de teşekkür ederiz
Teşekkürler acun bey . (Hamdi ne durumda)Biz de size teşekkür ederiz eğlenceli bir 3 saat geçtiEnerjiniz de tuttu ve ikili yarışmaların da oldukça başarılı olacağını sizin sayenizde gördük
![]()
66.000 TL'yle gönderecektim tüh diyor ne yapsınTeşekkürler acun bey . (Hamdi ne durumda)
Bir daha çağırsanız yok demem. (Bir dahakine 500.000 almadan gitmem)Biz de teşekkür ederizBizi izlemeye devam edin sürprizler devam edebilir
![]()
Rica ederim.Tebrikler Muhammed. Cok güzel yarıştın. Enerjimiz de tuttu. Geçen yarışmayı da telafi etmiş olduk. Bravo.
@Dosi @xdragxx teşekkürler gece için.
@slhttnmtl @serhatt @Cervantes @12.Adam @AteşBöceği geceye renk kattınız. Teşekkürler size de.![]()
Bakalım ilerleyen zamanlarda niye olmasınBir daha çağırsanız yok demem. (Bir dahakine 500.000 almadan gitmem)
Rica ederim.
Biraz da yarışmayanlar yarışsın.Bakalım ilerleyen zamanlarda niye olmasın![]()
Teşekkürler. 🙂