Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Ahahah bir an “acaba ben mi yanlış hatırlıyorum” dedim. :A
Sana fazla söylemeden önce kontrol edeyim dedim ve hak verdim :A
Daha bi canlı yayında bulunamadın. Tüm eğlenceyi kaçırıyorsun :A @Cervantes mini olan özel bölümde yarıştı. Burhan Altıntop'un Var mısın Yok musun videosunu ata ata aynı o kaderi yaşadı işin sonunda :A

Et ustası sensin, ben bilmem :A :A öyle diyorsan öyledir
Evet ustasıyımdır az mangal yapmadık ama ben az pişmiş et severim, böyle kanı üzerinde olan löp löp :A

2dWuLCxowBvXNyvo-636428836082992371.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İyyyy yok ben almayayım :A sana afiyet olsun :A
Iyyy mı 😱 Az pişmiş et hiç tatmadığın belli oluyor, tatmış olsan bu kadar ön yargılı olmazdın :S :A Neyse sana orta pişmiş yaparız ama çok pişmiş, çok kızarmış olanların besin değeri düşüyor o yüzden o yasak :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Iyyy mı 😱 Az pişmiş et hiç tatmadığın belli oluyor, tatmış olsan bu kadar ön yargılı olmazdın :S :A Neyse sana orta pişmiş yaparız ama çok pişmiş, çok kızarmış olanların besin değeri düşüyor o yüzden o yasak :A
Tatmıştım ama sağlıksız. İstemez :A
------

Ben kurutulmuş et severim :A

Sana fazla söylemeden önce kontrol edeyim dedim ve hak verdim :A
Daha bi canlı yayında bulunamadın. Tüm eğlenceyi kaçırıyorsun :A @Cervantes mini olan özel bölümde yarıştı. Burhan Altıntop'un Var mısın Yok musun videosunu ata ata aynı o kaderi yaşadı işin sonunda :A
Konuyu az çok okudum. :A Bundan sonra olmaya çalışayım bari. :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Güneş ışığında kurutulmuş et tercihim. Çerez niyetine yiyorum :A seneye gidersem yine yaparım :A
Kurutulmuş eti de severim kurutulmamış löp eti de severim, pişirilmiş kavurmayı da severim donduurlmuş kavurmayı da, etin her türlüsüne okeyim benim kadar et obur zor bulunur doğrusu :A Kahvaltıda, öğlen, akşam her daim yiyebilirim :A

• Güldürdün
Yoo, aylık paket bitse dahi ikiside olur ama 1 sene paket yüklenmese hiç biri olmaz :A
------

Bugün akşama kadar yokum dedim diye @xdragxx tatil yaptı galiba :A
Perşembe gününe bir sürprizimiz var. Yarın duyuru yapılır :A
Bugün modum düşüktü :A Her zaman düşük tabii de bu sefer baya baya eksilerde olunca hiçbir şey yapasım gelmedi..

• Üzücü